11 iunie 2015

Necenzurat

Cunoscutul blogger Radu F. Constantinescu revine cu o nouă carte pe tema relațiilor de cuplu: „Necenzurat“. Volumul apărut de curând la Curtea Veche Publishing este prescripția perfectă pentru diagnosticul de ipocrizie socială. Pentru a mulțumi celor care s-au grăbit să comande cartea încă înainte ca ea să fie gata din tipar, autorul și-a propus să străbată țara între 9 și 15 iunie 2015 și să surprindă cel puțin 20 de cititori, livrându-le cartea personal. În plus, autorul poposește câte o seară pentru a-și întâlni cititorii în Constanța, București, Iași, Cluj și Timișoara.

coperta

Autorul reușește în „Necenzurat“ o îmbinare originală între povești de viață și reflecții personale – totul, pe un ton relaxat și natural. Fiind unul dintre acei puțini autori ce reușesc să prezinte o relație de cuplu din ambele perspective – atât a femeii, cât și a bărbatului –, Radu F. Constantinescu se apropie de cititor cu înțelegere și umor, ca un prieten care-ți povestește fără ocolișuri despre tot ce implică dragostea: pasiune și plictiseală, dor și renunțare, sinceritate și minciună, rațiune și extaz etc.

Radu F. Constantinescu a câştigat şi premii pe care, în general, scriitorii nu le iau: Cel mai bun blog (Radar de Media) 2014, conduce detaşat pentru 2015; Premiul Revistei VIP; Premiul Galei Bărbaţi de Succes şi aşa mai departe. Se încăpăţânează să spună că premiul cel mai mare este atenţia cititorilor săi. Un premiu pe care îl câştigă săptămână de săptămână. Peste 30.000.000 de afişări a strâns blogul lui de la „rebranding“. Locul 1 pe trafic.ro în 16 luni din ultimele… 18! O prezenţă constantă în topul celor mai viralizate articole de blog din România (zeList). Prima lui carte, „Filosofia sexului“, apărută tot la Curtea Veche Publishing a fost bestseller încă din prima zi de precomenzi, fiind, poate, singura carte care s-a epuizat înainte să apară. Stilul lui e greu de inclus într-o categorie. E „condamnat“ să rămână mereu „în afara colecţiilor“, dar în atenţia celor care vor răspunsuri directe chiar şi la întrebările pe care nimeni nu le pune cu voce tare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook