29 octombrie 2013

Nebun din dragoste

Duminică, 3 noiembrie, de la ora 20:00, are loc premiera oficială a spectacolului „Nebun din dragoste” de Sam Shepard în regia lui Claudiu Goga, având în distribuţie un cvartet redutabil de tineri actori: Diana Cavaliotti, Gavril Pătru, Mihai Călin şi Ioan Andrei Ionescu.



Noua premieră redeschide porţile fostei Săli Atelier, care are, în urma refacerii şi a amenajării unui balcon circular, o capacitate sporită cu 50 de locuri pentru spectatori.

Traducerea este semnată de Andrei Marinescu, iar coincidența face ca piesa să se fi jucat pentru prima dată în România tot pe această scenă, de la „Atelier”, atunci în limba engleză, în regia și interpretarea lui Adrian Pintea.

„Nebun din dragoste” este o piesă a unuia dintre cei mai cunoscuți dramaturgi contemporani, un artist revoltat și nonconformist, celebru nu numai în lumea teatrului, dar și în industria de film de la Hollywood.

Claudiu Goga o prezintă astfel: „O poveste despre iubiri vinovate și secrete tragice de familie, despre trecutul care se transformă într-un demon ce naște în protagoniști un puternic conflict interior care devine sursă a violenței si iraționalității pasiunilor și acțiunilor lor. Un spectacol provocator despre dragoste și demonii ei, dar și despre diferența uneori periculoasă, alteori salvatoare dintre realitatea individuală, subiectivă și realitatea brută a faptului întâmplat.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook