18 mai 2017

Na-na-na

Alina Eremia se arată o bună dansatoare în videoclipul celei mai recente piese, „Na-na-na”. Sub îndrumarea unuia dintre cei mai buni coregrafi români, Mădălin Farc, Alina a reuşit să surprindă din nou cu o apariţie cameleonică şi cu un dans urban fusion perfect executat.



Alina Eremia spune:

Mădălin este un dansator şi un coregraf excepţional. Când mi-a prezentat coregrafia am fost încântată şi provocată în acelaşi timp să îmi depăşesc limitele. Mi-a insuflat încrederea de care aveam nevoie, a avut răbdare să îmi explice pas cu pas dansul. Mă bucur tare mult că am colaborat cu el şi rezultatul este pe placul amândurora.

Pentru că totul să fie perfect, artistă a repetat mai bine de 20 de ore. Mădălin Farc adaugă:

Coregrafia am construit-o alături de asistenta mea, Iulia Radu, utilizând o combinaţie de mişcări şi stiluri, sau cum îl mai numim noi în lumea dansului: Urban Fusion. Practic este un mix de stiluri de dans puse la un loc pentru a crea efectul caracterului.

Inedită a fost şi abordarea vizuală a acestei piese. Pentru filmări au fost folosite 4 kilograme de glitter. Asta a făcut că apariţia Alinei Eremia să fie una strălucitoare la propriu. Artista a declarat:

Cireaşa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. A fost un look de care am scăpat cu greu. Rezultatul final este WOW!

Sound-ul piesei „Na-na-na” poartă amprenta talentaţilor producători din studioul Kazibo. Alina Eremia adaugă:

Mi-a plăcut la nebunie de la prima audiţie. A fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa are vibe de vară şi instiga la dans, aşa că am decis la videoclipul să se axeze pe o coregrafie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook