11 martie 2019

Muritor

O dată cu venirea anotimpului care dă viață naturii, Ioana Ignat lansează „Muritor”, single-ul care pune pe note cel mai important mesaj pentru fiecare dintre noi. Muzica este scrisă de Ioana Ignat, versurile de Ioana și Mirela Ursache, iar producătorii sunt Răzvan Matache, Ioana Ignat, Tudor Monroe și Iordan Adrian. Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir și a fost filmat în Islanda și în București.



După ce a ocupat timp de 5 săptămâni poziția de lider a celor mai difuzate piese pe radio cu „În palma ta”, în colaborare cu Edward Sanda, Ioana își surprinde din nou fanii cu o piesă care are toate ingredientele pentru a fi un nou hit.

Ioana Ignat declară:

Piesa „Muritor” este despre principii. Este despre ceea ce contează cu adevărat în viață, despre a îți găsi sensul, scopul. Este despre a realiza că marea majoritate a lucrurilor cu care ne ocupăm și despre care ne entuziasmăm sunt trecătoare și nu construiesc ceva bun și durabil în jurul nostru. De multe ori în alergarea noastră este nevoie să ne oprim și să reflectam dacă nu cumva am uitat ce este real și important. Viața nu este despre bani, despre ropote de aplauze și succes. „Muritor” este despre caracter, familie, Dumnezeu, muncă, iubire, viața. Îmi doresc ca această piesă și mesajul ei să ajungă la cât mai mulți oameni.

Acesta este piesa care are câte un mesaj pentru fiecare dintre noi, un imn care aduce cu el pilde pe care le-am tot auzit, dar care merită repetate în fiecare moment al vieții. Fie că ești fericit sau dezamăgit, fie că ești visător sau pragmatic, în „Muritor” există un mesaj care ți se adresează și ție.

Ca de fiecare dată, Ioana Ignat dă dovadă de curaj, iar acum, în premieră, lansează două piese în același timp. Pe lângă single-ul ei „Muritor”, Ioana lansează alături de Speak piesa „Ca nebunii”.

Ioana Ignat este artistul care a venit cu o îmbinare perfectă de frumusețe, timbru inconfundabil și piese în care te poți regăsi cu ușurință. Piesa „Muritor” face parte de pe albumul „De dragul iubirii” pe care Ioana îl lansează în curând.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook