30 iulie 2021

Morning After

„Morning After” este piesa care încheie călătoria muzicală inițiatică a artistului Rian Cult și ultimul single de pe EP-ul lui de debut: „EXhibition of a Heartbreak”.



„Morning After” este o piesă catchy și ritmată, despre vindecarea completă în urma unei despărțiri dureroase, perfectă pentru sezonul estival și o petrecere pe plajă alături de prieteni.

Fiecare single de pe EP-ul „EXhibition Of A Heartbreak” reprezintă un vernisaj al emoțiilor și trăirilor tânărului artist din ultima perioadă, reprezentat vizual printr-un editorial realizat de fotograful Valentin Bercea, la Centrul de Terapie prin Artă @atelieropendoors, și o colecție capsulă lansată în colaborare cu Ana Maria Mircea, creatoarea @im.not.an.artist.

Rian Cult spune:

EP-ul meu „EXhibition of a Heartbreak” este oficial lansat. Închei un capitol uimitor în călătoria mea ca artist și producător emergent și încep unul nou, dar acum cu și mai multă încredere. Mulțumiri imense echipei din spatele întregului proiect și prietenilor care au luat parte la transformarea unor piese în realitate.

EP-ul de debut al artistului, „EXhibition of a Heartbreak”, exprimă procesul de vindecare al unei inimi frânte transpusă în artă. Artistul a făcut pace cu trecutul, însă nu înainte de a împărtăși cu restul lumii o parte din emoțiile resimțite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook