9 iulie 2014

Monty Python Live (mostly)

Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City transmite în direct pe 20 iulie 2014, începând cu ora 21:00, ultima reprezentație din cariera celebrilor comedianți britanici din trupa Monty Python. Aceasta are loc pe Arena O2 din Londra.

În luna iulie, legendara trupă a început seria de spectacole cu care își încheie cariera. „Monty Python Live (mostly)” îmbină cele mai cunoscute glume ale comedianţilor cu sketch-uri inspirate de vremurile actuale, promițând un final grandios și plin de hohote de râs al celor 45 de ani de showbiz ai trupei.

Unii dintre cei mai apreciați entertaineri din lume, Monty Python au pus bazele spectacolelor de comedie din zilele noastre, influenţând generaţii întregi. Dacă astăzi râdem la glume dintre cele mai curajoase, acest lucru se datorează celebrei trupe, care a deschis drumul unor altfel de scene de umor, într-o epocă conservatoare.

De la debutul din anul 1969, fenomenul Monty Python a fost îmbrăţisat de întreaga lume, oferind iubitorilor de comedie numeroase turnee, cinci filme, o serie de albume, cărţi şi un musical.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook