4 februarie 2009

Mireasa e iubita mea

A apărut pe DVD şi Blu-ray comedia romantică „Mireasa e iubita mea” („Made of Honor”), în care Patrick Dempsey este „domnişor” de onoare, într-un rol pe cât de inedit, pe atât de seducător.


A smuls suspine de la suflarea feminină ca Dr. McDreamy în „Anatomia lui Grey”, a sedus ca-n basme în „Magie în Manhattan”, iar revista „People” l-a declarat cel mai sexy tătic de pe planetă. Patrick Dempsey este iarăşi fermecător în „Mireasa e iubita mea”, unde îl interpretează pe Tom, un bărbat care s-ar putea considera fericit: este burlac şi şarmant, femeile îi cad la picioare, camarazii de baschet îl invidiază, iar Hannah (interpretată de Michelle Monaghan), cea mai bună prietenă, îi este cel mai de încredere confident pe care şi-l putea dori, ba chiar îl însoţeşte la fiecare nuntă a tatălui lui, aflat, momentan, la a şasea căsătorie. După ce-şi caută intens perechea în relaţii fără viitor, Tom realizează că jumătatea lui i-a fost aproape în tot acest timp abia când Hannah pleacă într-o călătorie de afaceri în Scoţia, de unde revine peste şase săptămâni îndrăgostită lulea de Colin (interpretat de Kevin McKidd), un scoţian chipeş, bogat şi de viţă nobilă, care a şi cerut-o în căsătorie. Iar când Tom abia îşi făcuse curaj să-i propună o relaţie, are surpriza să fie invitat la nunta prietenei lui ca… domnişoară de onoare. Sau, mă rog, „domnişor”.

Îndrăgostit şi dezamăgit peste poate, se lasă, totuşi, convins de prieteni să accepte propunerea prietenei sale tocmai pentru a-şi facilita misiunea secretă: aceea de a-i „sufla” scoţianului logodnica de sub nas înainte să fie prea târziu. Căci… mireasa e iubita lui, chiar dacă ea nu ştie încă.

Înarmat cu răbdare şi tact, Tom rezistă cu stoicism şicanelor pe care i le fac celelalte domnişoare de onoare şi, cu ajutorul prietenilor săi, sabotează nunta chiar din „culise”. Doar cum poţi fura mai degrabă inima miresei decât devenindu-i confident în vâltoarea pregătirilor dinaintea nunţii?! Aşa că ia drumul Scoţiei şi se ambiţionează s-o convingă – subtil, dar elocvent – pe Hannah că el trebuie să-i fie mire. Dacă va reuşi însă s-o cucerească înainte ca ea să devină soţia scoţianului, rămâne de văzut.

Paul Fischer spune că este „un film delicios de romantic şi minunat de amuzant. Irezistibil şi fermecător”.

„Mireasa e iubita mea” este acum disponibil pe DVD, însoţit de comentariile regizorului Paul Weiland, minifilmele „Salvează situatia: realizarea filmului Mireasa e iubita mea”, „Trei nunţi şi un orizont”, scene tăiate, trailer-ele filmelor „Hancock”, “Nu te pune cu Zohan”; “Cercul literar Jane Austen” şi alte bonusuri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook