21 decembrie 2012

Minte-mă frumos – filmul românesc cu cele mai mari încasări în 2012

În doar două luni de la lansarea în cinematografe, comedia romantică „Minte-mă frumos” a reuşit să depăşească orice aşteptări şi a înregistrat venituri de peste 956.000 lei, cu 55.629 de spectatori până în prezent, devenind astfel cea mai profitabilă lansare de film românesc din ultimii 10 ani.



Avându-i ca protagonişti pe Diana Dumitrescu şi Andi Vasluianu, „Minte-mă frumos” este o poveste modernă, plină de umor, care a cucerit publicul român în doar câteva zile de la lansare. Astfel, în primul weekend, filmul a adus în sălile de cinema nu mai puţin de 14.011 spectatori şi venituri de aproximativ 229.000 de lei, înregistrând cele mai bune rezultate din ultimii ani pentru un debut de film românesc.

După acest record, comedia a continuat să cucerească inimile românilor, care au venit în număr impresionant la întâlnirea cu actorii preferaţi din caravana organizată în oraşele Timişoara, Arad şi Cluj. Aici, actorii Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, regizorul Iura Luncașu şi producătorul Ducu Ion au semnat autografe, au făcut poze şi au răspuns întrebărilor publicului prezent.

„Minte-mă frumos” spune povestea a doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită. Dani (interpretat de Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IŢ și part-time gigolo, iar Toni (interpretat de Marius Damian) e full-time… hacker iscusit, care își înșeală „partenerul de viață” – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana (interpretată de Antoaneta Zaharia). Dana (interpretată de Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Şi cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

O apariţie senzaţională are Loredana Groza, în rol de patroană severă a Academiei de ciocolată, care predă ucenicelor arta savarinei, iar în particular, este ea însăşi ucenică a Marchizului de Sade, cu tocuri înalte, costumaţie din latex şi atitudine provocatoare.

Cu actori carismatici, replici amuzante, răsturnări de situaţii şi o poveste foarte actuală, „Minte-mă frumos” este o comedie marca MediaPro Pictures, care în urma performanțelor înregistrate pe marile ecrane se poate lăuda cu titlul de cea mai de succes producție românească din ultimii ani.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook