2 martie 2011

Micul Prinţ – pe scenă

Pe 3 martie 2011 are loc la sala Studio a Teatrului Odeon premiera oficială a spectacolului „Micul Prinţ”, pus în scenă de Carmen Lidia Vidu după celebra poveste a lui Antoine de Saint-Exupery, într-o scenografie de Constantin Ciubotariu.



Distribuţia este alcătuită din Alexandru China Birta, Florin Zamfirescu, Rodica Mandache, Gelu Niţu, Jeanine Stavarache, Mugur Arvunescu, Mircea Constantinescu, Ioan Batinas, Mircea N. Creţu, Laurenţiu Lazăr, Pavel Bartoş şi Tudor Breazu.

Alexandru China Birta debutează la 11 ani în rolul titular. A fost ales după ce a fost remarcat în public la un spectacol de către Marius Manole, care l-a propus regizoarei Carmen Lidia Vidu. Se alătură proiecţii multimedia, fond muzical şi decor de poveste.

Carmen Lidia Vidu declară:

Cândva am simţit mare nevoie să montez „Micul Prinţ”, nu mai ştiu exact motivele, dar sunt sigură că mă identificam cu cineva din poveste. Şi am tot încercat să transform povestea în teatru, dar nu am reuşit niciodată. Nu de mult timp, o prietenă foarte specială mi-a spus că Teatrul Odeon este cel mai elegant teatru pe care l-a văzut şi mi-a recomandat să montez aici un spectacol. Am ales „Micul Prinţ” fiindcă este cea mai elegantă poveste pe care o cunosc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook