14 ianuarie 2014

Michael Porter: De ce afacerile pot ajuta la rezolvarea problemelor

De ce ne îndreptăm spre nonprofit, ONG-uri şi guverne pentru a rezolva cele mai mari probleme ale societăţii? Michael Porter admite că este influenţat de statutul de profesor de afaceri, dar vrea să ascultaţi prelegerea sa care susţine să lăsaţi afacerile să rezolve marile probleme cum ar fi schimbarea climei şi accesul la apă. De ce? Pentru că atunci când afacerile rezolvă o problemă, ele fac profit – ceea ce, hrăneşte soluţia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Michael Porter: De ce afacerile pot ajuta la rezolvarea problemelor"

  1. Scurtu Sorin Izvoras spune:

    Tipic „omului de afaceri. Totul la nivel bazal sub uman.
    Se cunoaste cred „povestioara” despre un popor, binecunoscut, avea, ca mijloc de „guvernare” legatura intre un preot si divinitate!
    Cel interesat , venea cu problema in fata preotului, o expunea pe larg, acesta se ruga in timpul noptii pentru aflarea solutiei DIVINE, era lamurit pentru o solutie de acest gen (prin ce limbaj, se poate deduce usor- vis, sauvedere-auz interioare, iar dimineata dadea raspunsul solicitat.
    Hai sa cautam asemenea comunicatori inzestrati (chiar daca este clar ca fiecare poate la un moment dat sa fie asemenea celui prezentat), si sa lasam povara propriilor problemelor pe umerii ingaduitori ai DIVINITATII, si mereu vom fi multumiti de raspuns!!!
    Cu stima si consideratie
    Scurtu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook