6 decembrie 2012

Mereu în offside

Cu Gerard Butler şi Jessica Biel în rolurile principale, filmul „Mereu în offside” („Playing for Keeps”) poate fi vizionat din 7 decembrie 2012 în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iaşi, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș), Premiera (Ploiești), Cortina (Oradea), Cinema „Capitol” (Oneşti), Cinema „Eugen Ionescu” (Slatina), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema 3D Colours (Craiova).



George Dryer (interpretat de Gerard Butler) este un cunoscut fotbalist în tinereţe, acum aproape falit. S-a întors în orăşelul de provincie McLean, Virginia ca să îşi îmbunătăţească relaţia cu fiul său de nouă ani, Lewis (interpretat de Noah Lomax), pe care l-a văzut destul de rar de când s-a despărţit de mama sa, Stacie (interpretată de Jessica Biel). Deşi a făcut nenumărate greşeli în trecut, George este dispus să facă compromisuri, de dragul copilului, şi să găsească un loc de muncă în apropiere. Ca să păstreze o relaţie bună cu cel mic, Stacie îl convinge pe George să antreneze echipa de fotbal a lui Lewis. Ce nu anticipaseră cei doi este însă atenţia pe care o primeşte bărbatul din partea părinţilor copiilor din echipă.

Printre femeile atrase ca un magnet de George se numără Barb (interpretată de Judy Greer), care vrea să se convingă că mai este încă atrăgătoare, după un divorţ urât. Apoi este Denise (interpretată de Catherine Zeta-Jones), o casnică plictisită, crainic de ştiri în tinereţe, care se oferă să îl ajute pe George să ajungă prezentator de ştiri sportive. Nu în ultimul rând, sponsorul echipei, înstăritul Carl King (interpretat de Dennis Quaid), se împrieteneşte cu George ca să le dovedească asociaţilor săi cât de apropiat este el de o fostă vedetă. Chiar şi soţia lui Carl, Patti (interpretată de Uma Thurman), care i-a fost credincioasă soţului infidel până acum, îi face avansuri lui George, pentru că găseşte la el tot ce îi lipseşte soţului său. Poate că George are situaţia în control pe teren, însă toate aceste tentaţii îl împiedică să petreacă timp cu fiul său. Cum va reuşi fotbalistul să fie un tată bun pentru Lewis şi să se împace cu Stacie, când toată lumea se luptă pentru un strop din atenţia sa?

Povestea filmului a început pe un teren de baseball, în California. Jonathan Mostow, unul dintre producătorii filmului, s-a oferit să fie antrenor secund la echipa de baseball a fiului său. Acolo l-a cunoscut pe scenaristul Robbie Fox, antrenor principal în acea vreme. Fox îşi aminteşte întâlnirea: “În primăvara lui 2004, Jonathan Mostow, un tip pe care nu-l cunoşteam, a devenit secundul meu, absolut din întâmplare. Atunci mi-a trecut prin cap că, dacă eu şi Jonathan ne vom înţelege bine, am putea face cândva un film împreună.” Ideea poveştii care stă la baza filmului i-a venit lui Fox după mail-ul trimis către părinţii jucătorilor săi, în care le reamintea că în ziua următoare aveau antrenament, mesaj la care a primit răspunsuri neaşteptat de amuzante.
“La 2:01am, aud un ‘ding’ la computer. Când primeşti un răspuns atât de prompt, la ora aceea din noapte, nu există prea multe explicaţii posibile. Fie ai greşit o adresă, fie unul dintre părinţi e plecat din oraş sau de la birou şi a instalat un program de răspuns automat. În cazul de faţă, e-mailul era de la una dintre mamele băieţilor din echipă. Îmi răspunsese pe loc şi am păstrat răspunsul ei în scenariu. Catherine Zeta-Jones trimite exact acelaşi e-mail: ‘Bună! Da’ târziu te mai culci!’ N-am răspuns, dar după alte două minute am primit un alt e-mail în care scria: ‘Ştiu că eşti acolo, domnule antrenor. Poţi să fugi, dar nu te poţi ascunde’”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook