3 iunie 2011

Marea mahmureală 2

După ce a generat în doar 5 zile încasări de 137 de milioane de dolari, devenind comedia interzisă minorilor cu cele mai mari venituri realizate vreodată în doar 5 zile de la premieră, din 3 iunie 2011 „Marea mahmureală 2” („The Hangover Part II”) poate fi vizionat şi în România, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanţa, Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema şi reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara).



Dacă într-un clasament general al premierelor cinematografice „Marea mahmureală 2” depăşeşte chiar şi încasările spectaculoase generate de „Matrix Reloaded” la vremea lui, nu se poate spune că acest lucru l-a surprins pe Bradley Cooper. Actorul principal din „Marea mahmureală 2” s-a declarat încă de la bun început foarte încrezător în potentialul filmului. „Personal, consider că cel de-al doilea film este mult mai bun decât primul, iar unul dintre motive ar fi acela că de această dată personajele sunt şi mai credibile decât în prima parte”.

Crystal, maimuţica din film, a făcut senzaţie la premiera de gală din Los Angeles, pe care a păşit îmbrăcată ca o adevărată divă şi s-a bucurat din plin de beneficiile statutului de vedetă a comediei „Marea mahmureală 2”. Despre cum a decurs colaborarea cu Crystal pe platourile de filmare, întreaga echipă are numai vorbe de laudă, în special Bradley Cooper, care a declarat: „Prima dată am lucrat cu Crystal în Failure to Launch, în urmă cu 5 ani. A fost o nebunie, dar maimuţa este genială. Cred că vă veţi îndrăgosti de ea din primele secunde. În filmul acesta băieţii trăiesc din nou un haos, iar Crystal se comportă ca un actor adevărat. Avem multe scene împreună şi chiar mi-ar plăcea să o văd nominalizată pentru acest rol, pentru că a avut o prestaţie de excepţie.”

În noua comedie, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) şi Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea sa rişte din nou şi optează pentru o variantă sigură şi liniştită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuşi, lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum au fost plănuite. Şi dacă ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, ce se întâmplă în Bangkok depăşeşte orice imaginaţie.

Fiind într-un oraş străin, plin de viaţă, dar şi cu o reputaţie pe cât de dubioasă, pe atât de periculoasă, se poate spune că locul creşte potenţialul comic pentru cei trei americani, scăpaţi din frâiele convenţiilor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook