1 noiembrie 2018

Mânz mic ajunge în vizită la… Creative Monkeyz

Platforma culturală www.manzmic.ro, un spaţiu digital dedicat culturii şi artelor frumoase, pune la dispoziţia vizitatorilor săi și o serie de micro-documentare cu artişti şi creatori români pentru care arta e mai mult decât entertainment – poate fi adusă în folosul dezvoltării societăţii.

Iată că mânz mic a ajuns în Cluj-Napoca, în vizită la Codin Pop şi Ramona Cordoş, creatorii proiectului Creative Monkeyz. Cei doi creativi povestesc despre valenţele artelor digitale, aduc în discuţie nevoia de practică în sistemul educațional şi prezintă modelele de bune practici privind educaţia alternativă. Bineînțeles că umorul ocupă un loc de cinste, devenind la rândul său un instrument de educație.

Filmul poate fi vizionat pe canalul de Youtube al proiectului.

Creatori de conținut digital din 2011, Creative Monkeyz fac entertainment, artă și educație. Au în palmares serialul RObotzi cu peste 125 de episoade animate, zeci de ediții de show-uri online, videoclipuri și scurt metraje de succes și peste 3 ani de live entertainment. Codin și Ramona înteleg importanța educației și încearcă să își aducă aportul în a pregăti „minți deschise pentru un viitor ceva mai luminos.”

În 2017, Creative Monkeyz au deschis în Cluj-Napoca un hub de educație, unde susțin diverse cursuri de artă digitală, design și cinematografie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook