29 ianuarie 2010

Mandinga povesteşte iubirea pe ritmuri de salsa

Cel mai cunoscut proiect latino din România şi totodată una dintre cele mai apreciate trupe din ţară, Mandinga, pregăteşte un cadou special fanilor în luna mărţişorului: “Historia de un amor”- “Povestea unei iubiri” – cel mai romantic spectacol al anului! Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul va fi o premieră pentru publicul român, un melanj de muzică şi dans ce urmăreşte istoria muzicii salsa din Cuba până în Balcani. Show-ul va avea loc pe 21 martie 2010 la Sala Palatului din Bucureşti.



Spectacolul pe care Mandinga îl pregăteşte pentru luna martie se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante producţii muzicale ale anului, un show în care muzica, teatrul şi dansul se vor îmbina într-un concept artistic inedit! Intitulat “Historia de un amor”, spectacolul prezintă istoria muzicii salsa aducând în prim plan o poveste de dragoste ce porneşte din Cuba anilor ’60, trece prin Miami anilor ’80, în timpul celebrului carnaval Calle Ocho şi se sfârşeşte chiar în Bucuresti-ul zilelor noastre. Povestea acestei iubiri va fi marcată şi de contextul politico-social dificil al vremurilor pe care le străbate, cuplul fiind supus diferitelor încercări generate de particularităţile unor ţări precum Cuba, America sau România, perspectivele culturale diferite oferind publicului o nouă viziune asupra muzicii salsa printr-o uimitoare călătorie în spaţiu şi timp.

Cu o carieră muzicală ce însumează aproape un deceniu de apariţii live, Mandinga s-a remarcat pe piaţa autohtonă printr-o viziune inovatoare asupra muzicii, membrii trupei fiind promotorii unui stil nou ce îmbină ritmurile latino cu elemente ale folclorului balcanic. Format din Ella (voce), Alejandro (voce), Alex (trompetă, flaut), Bazooka (timbales), Florin (bas), Chupi (tobe), Zach (saxofon), Omar Secada (pian), Tony (trombon), El Nino (percuţie), Mandinga a susţinut numeroase show-uri live în ţară, participând totodată şi la festivaluri de salsa din întreaga lume ca promotori ai stilului balkan salsa – muzică salsa cu influenţe din folclorul balcanic. Trupa a colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicală de profil, având totodată şansa de a cânta în deschiderea concertelor unor artişti internaţionali precum Brian Adams, Rafaga, Manolito Simonet y su Trabucco, Bamboleo, Mercado Negro sau Live From Buena Vista – The Havana Lounge. De-a lungul carierei, alături de activitatea concertistică, Mandinga a lansat 4 albume (“De corazon”, “Soarele meu” – premiat cu Discul de Aur, “Gozalo!” şi “Donde”), incluzând piese în limba română, engleză şi spaniolă.

Spectacolul “Historia de un amor” pe care Mandinga îl va susţine pe 21 martie la Sala Palatului din Bucureşti, este produs în colaborare cu Emagic, acesta fiind de altfel şi prima producţie realizată de Emagic exclusiv pentru un nume românesc: “Proiectul “Historia de un amor” ni s-a părut foarte interesant şi, deşi până în prezent nu am mai organizat niciun spectacol pentru un artist autohton, am acceptat această colaborare încă de la bun început. Mandinga este o trupă cu performanţe excelente în concertele live, iar proiectul lor propune un concept complet nou pentru scenele din România – va fi aşadar o premieră atât pentru public, cât şi pentru noi, ca organizator.” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook