18 aprilie 2013

Mamaia

Din 19 aprilie 2013, comedia „Mamaia” poate fi vizionată în premieră în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Europa, Premiera (Ploiești), Orizont Caffe Cinema 3D, Caffe Patria (București), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea) și Cinema Grand Mall (Satu Mare).



Emoţiile şi nerăbdarea devin din ce în ce mai greu de stăpânit pentru actorii şi realizatorii comediei „Mamaia”, care pregătesc turneul de promovare a filmului, începând de joi, 18 aprilie, odată cu avanpremiera filmului şi continuând cu deplasarea în cinematografele Cinema City din Constanţa şi Brăila, de duminică, 21 aprilie.
Actorii Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Paul Diaconescu şi Mădălina Anea, împreună cu regizorul Jesus Del Cerro şi producătorul Alma Bacula vor semna autografe spectatorilor şi vor acorda interviuri jurnaliştilor prezenţi la avanpremiera de joi, de la Cinema City Cotroceni, începând cu ora 19:00. Apoi, duminică, 21 aprilie, echipa se va întâlni cu publicul şi presa la Cinema City din Constanţa, începând cu ora 11:00, urmând ca de la ora 17:00 să dea startul spectacolului de la Brăila.

Comedia „Mamaia” spune povestea unei bătrâne, Matilda (interpretată de Stela Popescu), ce ţine piept unui „afacerist” feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (interpretat de Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (interpretată de Mădălina Anea), vechi prieteni, colegi şi o doză foarte mare de noroc.

După ce a avut ocazia de a interpreta un rol mic alături de Roger Moore și Katie McGrath în producţia de televiziune „A Princess for Christmas”, tânăra actriţă Mădălina Anea debutează pe marile ecrane, alături de mult îndrăgita Stela Popescu, dând viață unui personaj îndrăzneţ şi energic în comedia „Mamaia”. Ana, personajul Mădălinei Anea, este o fată nonconformistă şi curioasă, care o ajută pe Matilda să pună la cale tot felul de planuri care mai de care mai inovatoare şi amuzante pentru a scăpa de agentul imobiliar care vrea să o lase pe bătrână fără locuinţă. Mădălina a petrecut foarte mult timp alături de Stela Popescu pe platourile de filmare de la „Mamaia”. Au repetat îndelung și s-au împrietenit foarte tare, prilej pentru Mădălina să mai învețe câteva trucuri noi. “Unul dintre ele nu o să-l uit niciodată. Mi-a zis că de câte ori interpretez o fată rea – şi e cazul Anei – tot timpul să îi dau candoare şi să încerc să o fac… frumoasă, chiar dacă e rea,” povesteşte actriţa.

Considerat deja o mare speranță a cinematografiei românești, Paul Diaconescu se află la al doilea lungmetraj din cariera sa, după „Bună! Ce faci?”. Entuziasmat precum numai un tânăr poate fi, Paul Diaconescu a devorat experiența acestui film și a vrut să profite cât mai mult de ea. De exemplu, în sfârșit a avut ocazia să facă niște cascadorii, materie despre care recunoaște că a fost printre preferatele lui la facultate: „La școală îl am profesor pe domnul Chivochian care e foarte bun și eu sunt unul dintre cei cabotini în chestia asta, nu mă menajez, nu stau că m-am julit un pic și îmi place la nebunie.” Însă, spre tristețea și dezamăgirea lui, Jesus Del Cerro nu l-a lăsat să se dea peste cap de fiecare dată, insistând ca scenele mai periculoase să le filmeze cascadorii: „Paul, eu văd că poți să faci și că îți place, dar nu e cazul, pentru că dacă te-ai julit un pic stăm acum să te machiem la julitură. Lasă-i pe oamenii ăștia că pe asta iau și ei un ban.” Prima dată l-a întâlnit pe Jesus del Cerro la Gala Premiilor Gopo de anul trecut, unde au vorbit mult, „până i-au durut mâinile” și s-au plăcut la prima vedere. Apoi, pe platourile de filmare, Paul a încercat să „fure” meserie de la absolut toată lumea de pe set, nu doar de la regizor: „Pe Valentin Teodosiu îl apreciez foarte mult, i-am văzut toate filmele și piesele de teatrul, tot ce am putut să downloadez am descărcat și am văzut. Are un umor specific și cred că am învățat tehnică de la dumnealui. De la Stela Popescu am încercat să fur niște chestii, dar nu am avut atât de multe cadre în film cu dumneaei și mai mult am stat de vorbă în off. Mi se pare că are o energie fantastică; asta am învățat, să nu obosești.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook