22 martie 2018

Maculator existenţial

Între 22-25 martie 2018, în Aula Magna a Universității „Transilvania” din Braşov este deschis Târgul Internaţional de carte şi muzică „Libris”. Organizată în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, ajunsă la ediţia a XV-a, importanta manifestare are loc anual în preajma sărbătorii religioase de Buna Vestire.

Sâmbătă, 24 martie 2018, ora 18:00, în prezenţa autorului, are loc lansarea ultimei cărţi semnată de Valeriu Butulescu, „Maculator existenţial”, tipărită sub auspiciile editurii „Libris Editorial” din Braşov. În cadrul lansării, cartea este prezentată de Dana Anghelescu, directoare la „Libris Editorial”.



Cartea cuprinde o selecţie din ultimele aforisme ale autorului şi este prefaţată Alex Ştefănescu, unul din cei mai importanţi critici literari ai momentului, care scrie tranşant:

În alte ţări, în mediile culturale, faci o impresie bună dacă spui că vii din ţara în care trăieşte Valeriu Butulescu. (…). Cine este Valeriu Butulescu? Este cel mai valoros autor de aforisme din România, din toate timpurile, şi unul dintre cei mai valoroşi din lume. Cărţile lui au apărut în toate limbile pământului şi pretutindeni au fost comentate cu admiraţie. A primit numeroase premii în străinătate.

De asemenea, autorul se întâlnește cu reprezentanţi ai teatrului braşovean, care montează o nouă interpretare scenică a dramei „Infinitul Brâncuşi”, piesă reprezentativă a creaţiei dramaturgului Valeriu Butulescu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook