9 ianuarie 2014

Lupul de pe Wall Street

O nouă colaborare între Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese care deja a obţinut două nominalizări la Globurile de Aur, comedia „Lupul de pe Wall Street“ prezintă din 10 ianuarie 2014, pe marile ecrane, odiseea plină de adrenalină, cinism şi extravaganţă a unei perioade în care banii se câştigau mult prea uşor.



Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, „Lupul de pe Wall Street” spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul şi atât de uşor de obţinut. Ameninţarea legii era irelevantă, el putea cumpăra orice şi pe oricine. Pentru Jordan şi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult, iar modestia era pentru proşti.

Leonardo DiCaprio s-a declarat fascinat de caracterul autodistructiv al personajului interpretat, dar şi de dialogurile realizate de scenaristul Terence Winter. “Terry mi-a oferit o parte dintre cele mai frumoase replici pe care am avut ocazia să le rostesc în toată cariera. Discursurile susţinute în faţa angajaţilor erau extrem de interesante. Mă simţeam ca la un concert U2. Aceste momente au devenit un fenomen în sine. Jordan trebuia să motiveze cât mai bine o mulţime de brokeri însetaţi de bani. M-am simţit ca un star rock în faţa unui public în delir. Ironia e că Jordan îşi încuraja angajaţii să profite de naivitatea altora. Pentru mine, au fost scene memorabile, pe care le-am planificat în detaliu pentru a ieşi perfect.”

Leonardo DiCaprio joacă alături de Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau în „Lupul de pe Wall Street“, un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebună, la erotism şi policier plin de suspans.

Distribuit de MediaPro Distribution, „Lupul de pe Wall Street“ are premiera în România pe 10 ianuarie 2014, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Palace (Oradea), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Cinema Studio (București), Centrul Cultural Călăraşi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook