25 octombrie 2019

Look at Her Now

La doar o zi distanță de lansarea videoclipului „Lose to Love Me„, Selena Gomez ține să le ofere fanilor pachetul complet prin aducerea în prim-plan a unei piese surpriză, „Look at Her Now”, o veritabilă demonstrație de forță, ce marchează evoluția personală și încrederea în sine ale superstarului.



„Look at Her Now” este o piesă despre puterea curajului și a perseverenței, scrisă în colaborare cu Julia Michaels, Justin Tranter și Ian Kirkpatrick („Bad Liar”).

Selena Gomez spune:

Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce. Trebuie să pui capăt vocilor care te perturbă și să trăiești după propriile legi.

Piesa „Look at Her Now” este însoțită de un videoclip ce pune accentul pe o coregrafie fermă, clip regizat de către Sophie Miller. Şi acest clip, precum și precedentul – „Lose You To Love Me” – este filmat în întregime cu un iPhone 11 Pro.

Prin piesa „Lose to Love Me”, împreună cu materialul „Look At Her Now”, Selena Gomez le oferă fanilor șansa de a înțelege și pătrunde în universul trăirilor artistei lor preferate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook