26 ianuarie 2022

Loc de 2

Lora a lansat piesa „Loc de 2”, în spatele căreia se ascunde un mesaj puternic. Discursul muzical al artistei face aluzie la modul în care majoritatea oamenilor își trăiesc viața pe „repede înainte”, fără să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie importantă și refuzând să privească retrospectiv la greșeli, pentru a nu le mai repeta. Piesa a fost scrisă și compusă de Anastasia Sandu și Dorian Oswin. Cel din urmă s-a ocupat și de producția cântecului, împreună cu Alexandru Stângaciu.



Referitor la mesajul piesei, Lora a declarat:

Dacă am putea deschide câte o ușă și privi în viitor înainte de a lua o decizie impulsivă, dacă am ști să vedem și partea noastră de vină și am încerca să iertăm în loc să ne răzbunăm, acel viitor ar fi blând cu noi, ne-ar ierta și, cel mai important, n-ar încerca să ne uite.

Single-ul „Loc de 2” este însoțit și de videoclipul oficial, care a fost regizat de Lora și Adi Popa. Scenariul clip-ului a fost scris de Lora, iar Adi Popa a ocupat și rolul de D.O.P.

Videoclipul transpune perfect mesajul piesei și o surprinde pe Lora în prim plan, în timp ce aceasta se plimbă pe un coridor, care reprezintă spațiul conștiinței sale, și deschide uși, care conduc spre ipostaze din viitor.

Videoclipul a fost filmat la hotelul Athénée Palace Hilton din București.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook