1 iunie 2012

Leonard Cohen revine la Bucureşti, în cadrul turneului Old Ideas 2012

Trubadurul canadian care a cucerit inimile publicului din România revine la București în data de 22 septembrie 2012, în cadrul turneului de promovare al celui de-al doisprezecelea album, „Old Ideas”. Vocea cu timbru inconfundabil a lui Leonard Cohen va răsuna, de această dată, în Piața Constituției din Capitală.



După un lung periplu pe toate meridianele globului, în perioada 2008 – 2010, după seri de spectacole în care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriți definitiv de muzica sa, albumul „Old Ideas” aduce ”zece cântece noi, pe care nimeni nu le știe, dar toți le vor prețui”.

Old Ideas World Tour 2012 pune față în față cântecele de pe noul album și majoritatea pieselor care l-au transformat în legendă pe poetul-cântăreț.

Odată cu lansarea albumului „Old Ideas”, Leonard Cohen a primit un cadou neașteptat din partea întregului mapamond: încă din prima săptămână de la lansare, albumul s-a clasat pe primul loc în topurile din întreaga lume. Este o premieră chiar și pentru un artist atât de iubit, cum este Leonard Cohen.

De mai bine de șase decenii, Leonard Cohen își dezvăluie lumea secretă în cântece care alină inima și seduc intelectul. Cele mai multe dintre albumele sale au devenit clasice – „Songs of Leonard Cohen” (1967), „The Future” (1993) și „Ten New Songs” (2001). Piesele lui au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, inclusiv de artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau regretatul Johnny Cash. Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook