12 aprilie 2021

Leave a Light On

„Leave a Light On” este una dintre cele mai brute și personale piese ale lui Keir. Înregistrată cu prietena sa de mult timp, Fenne Lily, melodia relatează într-un mod tranșant pierderea, durerea, dar și prietenii care te-au ajutat să treci peste momentele triste. Mai mult, inspirația din spatele track-ului include și două etape dureroase pentru Keir, pierderea bunicului său și o despărțire după mulți ani. Alături de artist a fost pe toată perioada de lockdown prietena sa, Fenne, cu care se vedea prin intermediul camerei video.



Keir declară:

Îmi amintesc că eram pe FaceTime constant cu Fenne, de cele mai multe ori ea mă privea cum plângeam… După un timp petrecut cu mine, am reînceput să scriu și să compun. Într-un fel, cred, melodia asta este despre acele momente. Este despre ceea ce am simțit.

Fenne spune:

Să-i ofer umărul meu, dar și vocea pentru o piesă, persoanei mele preferate este o bucurie enormă.

Filmat pe parcursul a 24 de ore, videoclipul piesei „Leave a Light On” îi urmărește pe cei doi cântăreți pe parcursul zilei și în noapte, surprinzând esența relației celor doi prieteni, așa cum este cu adevărat. Videoclipul și cântecul sunt, după cum subliniază Keir, ambele mărturii ale puterii prieteniei, precum și a durerii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook