13 iulie 2022

Laura Bretan – Concert unic la Teatrul Odeon

Laura Bretan vă invită la un concert inedit, voce – pian, pe scena Sălii Majestic a Teatrului Odeon. Artista va fi acompaniată de Giora Linenberg din Israel, pianist (colaborator al Larei Fabian si al lui Andrea Bocelli), dirijor al Orchestrei Filarmonice din Tel Aviv și producător, între altele, al albumului „World I See” – albumul de debut al Laurei, încununat cu Discul de Aur, acordat de Universal Music Group.

Recitalul va include arii din opere, piese celebre crossover, dar și compoziții proprii ale Laurei Bretan.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Odeon și online pe bilete.teatrul-odeon.ro. Mai multe informații la telefon +40738 823 583

Laura Bretan este o cântăreață americană de origine română, remarcată pe plan național și internațional datorită vocii sale și a puterii de transmisie artistică.
Laura a urcat pe scene din multe țări precum Statele Unite, Italia, Spania, Canada, Anglia, Emiratele Arabe Unite, Vatican, iar în România pe scenele de la Sala Palatului, Ateneul Român, Opera din Cluj, Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași etc.

Laura a cântat împreună cu Matteo Bocelli, fiul lui Andrea Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup canadian „The Tenors”, cu Steven Tyler (solistul vocal al formației Aerosmith), dar și cu Toto Cutugno, Ricchi e Poveri și cel mai recent în duet cu Michael Bolton, cu Il Volo și cu marele tenor José Carreras.

Laura Bretan a apărut în filmul „Aria pentru Albrights”, unde a jucat rolul principal al Annei. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Louisiana 2017.

Pe lângă muzică, Laura își dedică o parte din timp activităților de binefacere, fiind ambasador al Star of Hope International, organizație de ajutorare a copiilor săraci, orfani sau cu dizabilități. În prezent, fundația ajută peste 44.000 de copii din întreaga lume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook