15 aprilie 2019

Lara Fabian revine la Bucureşti

Lara Fabian revine la București în luna noiembrie 2019, în cadrul turneului internațional „50 World Tour”, un turneu foarte special pentru mult îndrăgita artistă deoarece prin intermediul acestuia celebrează alături de fani frumoasa vârstă de 50 de ani. Turneul „50 World Tour”, care începe spre sfârșitul anului 2019, este special din trei puncte de vedere: artista împlinește 50 de ani, celebrează 30 de ani de carieră și lansează cel de al paisprezecelea album – „Papillon”. Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor susține două concerte la Sala Palatului din București pe 18 și 19 noiembrie 2019.



Piesele de pe noul album sunt definite de emoția și căldura hiturilor care au consacrat-o pe mult iubita artistă. În cadrul concertelor, Lara Fabian interpretează atât melodiile noi, cât și piese celebre precum „Je t’aime” și „Je suis malade”.

Primul concert al Larei Fabian în România a fost în martie 2012, la Sala Palatului din București, fiind nevoie de două reprezentații pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai târziu, în octombrie 2014, tot în Capitală, iar concertul s-a desfășurat tot cu casa închisă. Așa că a decis sa se ”extindă” la Cluj-Napoca, acolo unde a susținut primul concert în 2016: pe 20 aprilie peste 4.000 de oameni au venit la Sala Polivalenta să o asculte pe cea care își numește fanii ”îngeri”. Lara Fabian este extrem de îndrăgită de români, așa că a revenit și în martie 2018 cu două concerte la București și Cluj.

Deoarece există o conexiune atât de specială între Lara Fabian și fanii din România, artista dorește să celebreze frumoasa vârstă de 50 de ani alături de ei și le-a dedicat doua concerte unice, încărcate de emoții puternice, la Sala Palatului din București.

Lara Fabian își vrăjește pur și simplu publicul de fiecare dată, reușind să îi aducă într-o lume unică, unde versurile din melodii precum „Caruso” sau „Je t’aime” prin viață, iar cu interpretările pline de pasiune și sensibilitate ale „Immortelle”, sau „Le secret” aduce lacrimi în ochii spectatorilor.

Cântăreața spunea în timpul primului său concert în România:

Sensul vieții mele este legătura pe care o am cu voi, publicul. Însemnați atât de mult pentru mine și cred ca și eu însemn ceva pentru voi. Fără voi, nimic din toate acestea nu ar fi posibil. Voi cânta pentru voi și pentru fetița mea.

De altfel, ea obișnuiește sa vorbească, înainte de a interpreta piesele, despre lucrurile care au inspirat-o, despre prietenie, reîncarnare și îngeri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Lara Fabian revine la Bucureşti"

  1. Lucian Velea spune:

    Lara Fabian anunță cu regret fanii despre amânarea concertului din Craiova 17 Noiembrie și a celor din București din datele de 18 și 19 Noiembrie din cauza unei infecții pe care a contactat-o recent. Artista suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, așa cum anunță chiar aceasta.

    Lara Fabian urma să susțină un concert la Craiova pe 17 Noiembrie și două concerte la București pe 18 și 19 Noiembrie. Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situației și nu pot reconfirma datele pentru care evenimentele vor fi reprogramate. Știrea a venit în ultimul moment de la artista suferindă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din București, aceștia fiind în plină organizare a show-urilor.

    Cele două spectacole de la Sala Palatului din București sunt vândute într-o proporție mult mai mare decât cea prevăzută inițial, fanii Larei așteptând-o cu multă dragoste și căldură. Aceștia și-au arătat și acum compasiunea față de Lara Fabian, care i-a anunțat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media. “Dear all, It is with the saddest heart that I have to cancel my shows this week…. I am right now totally incapable of standing on stage and have been signed off by the Doctor. I truly regret what is happening and realize that it will cause pain and trouble to Many of you… I deeply apologize for the inconvenience… I promise I will make it up to you.
    Sincerely… Lara” – a scis artista pe conturile ei de social media.

    Organizatorii îsi cer scuze în numele Larei Fabian și revin către atenția publicului imediat ce artista transmite următoarele informații.

    Biletele vândute rămân valabile pentru datele care vor fi anunțate ulterior. Cei care doresc să își recupereze banii, se vor îndrepta către agențiile de la care au cumpărat biletele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook