23 august 2013

Lansare extraordinară pentru „The Bone Season”

Marți, 20 august 2013, cartea “The Bone Season”, care a stârnit deja mult interes în întreaga lume, a fost lansată în SUA, Marea Britanie și toate țările vorbitoare de limba engleză. În România, cartea va apărea pe 1 septembrie 2013, la Curtea Veche Publishing.

În ziua lansării, în Londra, Samantha Shannon a semnat peste 1.000 de autografe pentru cititorii ce au așteptat nerăbdători romanul fantasy. Cartea promite să fie o experiență cu totul aparte, fiind vorba despre o lume distopică, povestea unei tinere curajoase, o clarvăzătoare clandestină care se luptă pentru libertate într-o societate represivă, unde cei care pot citi gândurile sunt vânați de lege. Cartea este prima dintr-o serie de șapte volume, iar drepturile de ecranizare au fost deja cumpărate de studioul The Imaginarium (Andy Serkis).

Criticii estimează că scriitoarea Samantha Shannon, în vârstă de doar 21 de ani, și Paige Mahoney, eroina principală a cărții sale, vor face istorie, fiind deja într-o ascensiune uriașă: romanul „The Bone Season” a fost declarat cel mai așteptat debut global pentru anul 2013.

Ca dovadă, cartea a fost deja prezentată și discutată în presa internațională, de la The New York Times, la The Guardian, The Telegraph și BBC. Mai mult, “The Bone Season” a fost aleasă ca prima carte prezentată la “TODAY Book Club”, noul club de carte din cadrul emisiunii “TODAY”. Acesta a fost gândit ca un urmaş al faimosului “Oprah’s Book Club”, înființat în 1996 în cadrul “The Oprah Winfrey Show”, care a ridicat numeroase cărți la stadiul de bestseller. Fanii literaturii fantasy sunt așteptați la o discuție live cu Samantha Shannon pe Google Hangout, luni, 16 septembrie, organizată de TODAY.

“Sunt cu adevărat copleșită de reacția pe care a primit-o cartea,” a declarat Samantha Shannon pentru TODAY. “A fost nemaipomenit, nu mă așteptam ca primul meu roman să aibă un asemenea success și sunt foarte recunoscătoare pentru sprijinul primit.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook