16 ianuarie 2019

Land of the Free

The Killers ne emoționează cu o nouă piesă, „Land Of The Free”, un material copleșitor, cu un videoclip realizat de Spike Lee, cunoscutul regizor american, căștigător al Premiului Oscar.



The Killers a dorit ca materialul video al piesei să fie unul dureros de autentic și să acționeze asemenea unui semnal de alarmă, menit să atragă atenția asupra celor mai recente tragedii întâmplate peste ocean. Trupa i-a oferit lui Spike Lee mână liberă, nedorind să altereze în vreun fel vizunea sa asupra evenimentelor. Videoclipul s-a filmat în decurs de câteva săptămâni, la finalul lui 2018, și a presupus un șir îndelungat de călătorii la granița dintre Statele Unite și Mexic, cu scopul de a surprinde unele dintre cele mai emoționante secvențe filmate vreodată.

„Land Of The Free” a fost înregistrată în Las Vegas, în studioul formației The Killers, și produsă de către Jacknife Lee. Noua piesă integrează și o parte de gospel, asigurată de Lynn Mabry, Dorian Holley, Will Wheaton, Sherree Patrice Brown, Akasha Mabry și de cele trei vocaliste ce însoțesc formația în timpul turneelor – Amanda Brown, Danielle René Withers și Erica Canales.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook