16 iunie 2017

Jurnalul lui Robinson Crusoe

Teatrul Odeon aşteaptă publicul la primele reprezentaţii ale spectacolului „Jurnalul lui Robinson Crusoe” în zilele de 17, 18, 22, 23, 29, 30 iunie 2017, de la ora 19:00, în Sala Majestic.

Mihai Măniuţiu a regizat acest musical după Gellu Naum, pe cântece de Ada Milea. Distribuţia este alcătuită din Mihai Smarandache, Marius Damian, Paula Niculiţă, Antoaneta Zaharia, Ionuţ Kivu, Cezar Antal, Dimitrii Bogomaz, Marius Stănescu, Anda Saltelechi, Ruxandra Maniu, Oana Ştefănescu, Diana Gheorghian, Meda Victor, Constantin Cojocaru, Ioan Batinaş, Relu Poalelungi, Alex Neagu.

Mihai Măniuţiu explică:

Insula pe care a naufragiat acest Robinson al lui Gellu Naum și al Adei Milea e înțesată cu capcane – capcane ale paradoxului, ale ludicului, ale jocului care se hrănește din propria-i substanță. Jurnalul e un text circular, ironic și autoironic, asemenea cântecelor pe care Ada le compune în așa fel, încât să poată fi îndelung fredonate, fără a-și pierde vraja. Vrajă care constă în capacitatea de a ne proiecta pe noi, cei din afara scenei, în chiar centrul scenei, și de a ne îngădui, cu grație, să ne identificăm cu oricare personaj. Cu unul sau cu altul, ori cu toate, pe rând. Și asta deoarece, în acest musical plin de vervă și candoare, e vorba despre dragoste, fidelitate, inocență, trădare, singurătate și, mai ales, despre puterea tămăduitoare a fanteziei. Care dintre noi e străin de asemenea ”teme”?

Ada Milea adaugă:

Insula lui Gellu Naum e un text plin de tristețe comică. De câte ori îl „vizitez”, împreună cu alți „musafiri”, totul se transformă radical în funcție de fiecare om implicat. Sunt extrem de bucuroasă că am lucrat cu echipa de la Odeon și abia aștept să vă lăsați naumizați, măniuțizați, gavrilizați, damianizați și adamilizați.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Jurnalul lui Robinson Crusoe"

  1. Mugurel spune:

    Spectacol de excepție. Excelenta punere în scena, muzica Adei Milea de mare calitate și nu în ultimul rand jocul actorilor. Un spectacol ce merita văzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook