20 aprilie 2010

Jon Secada vine în România

Mai este o lună până la concertul superstarului american Jon Secada. Spectacolul este produs în România de International Creative Artists şi se va desfăşura pe data de 19 mai 2010 la Sala Palatului din Bucureşti.



Activitatea din ultima lună a muzicianului a fost foarte intensă. Secada a participat la începutul lunii trecute, alături de alţi 80 de muzicieni, între care Carlos Santana, Riky Martin, Shakira, Gloria Estefan sau Jose Feliciano, la înregistrarea melodiei “We Are The World” în varianta spaniolă, “Somos El Mundo”. Încasările obţinute în urma difuzării la radio şi TV şi descărcării de pe internet ale acestei melodii precum şi vânzarea CD-ului vor fi donate de” We Are The World Foundation” în beneficiul poporului haitian.

În data de 16 martie, Jon Secada a lansat online albumul „Classics” / „‘Clasicos”. CD-ul va fi pus în vânzare în data de 4 mai 2010, cu doar două săptămâni înaintea concertului din data de 19 mai, de la Bucureşti. După concertul de la Bucureşti, Jon va merge pentru 5 concerte în Turcia şi îşi va încheia mini-turneul european în Germania, la Berlin.

Săptămâna trecută, de parcă nu făcuse destul de multe, Jon Secada a dat şi o fugă pentru câteva concerte în Brazilia, pentru promovarea DVD-ului său „Jon Secada Live in Rio”.

Deşi un musician cu o activitate intensă, Jon nu uită niciodată să comunice cu fanii săi, ocupându-se personal de paginile lui de Facebook, Twitter sau MySpace.

Jon Secada este deţinătorul a trei premii Grammy (două premii personale şi unul obţinut împreună cu un grup de artişti). Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără “Just Another Day”, “Angel”, “I’m Free” şi “If You Go”.

Pe lângă colaborări cu Luciano Pavarotti şi Frank Sinatra, Jon Secada este şi coproducătorul unor hituri precum “She’s All I Ever Had”, interpretată de Ricky Martin, şi “Baila”, în interpretarea lui Jennifer Lopez.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook