8 octombrie 2014

John Perkins în România

John Perkins, americanul care a făcut dezvăluiri importante despre corupția internațională în cartea „Confesiunile unui asasin economic” apărută la Editura Litera, este prezent în România în perioada 8 – 20 octombrie 2014, pentru a susține o serie de seminarii și workshopuri pe teme precum: geopolitica, criza economică mondială, asasinul economic și transformarea personală și globală, în Iași, Suceava, Cluj-Napoca și București.

Editura Litera este prezentă la fiecare eveniment cu standuri de carte și organizează sesiuni de autografe cu John Perkins. În plus, pe data de 13 octombrie 2014, Editura Litera lansează o ediție specială a cărții „Confesiunile unui asasin economic” de John Perkins, împreună cu ziarul Adevărul, la prețul de 14,99 lei.

Programul lui John Perkins în România:

  • 9 octombrie, 16:30–18:30, Iași – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – Aula Magna
  • 10 octombrie, 17:00–19:00, Suceava – Universitatea „Ștefan cel Mare” – Aula Corp E
  • 13 octombrie, 15:00–17:00, Cluj-Napoca – Universitatea „Babeș Bolyai” – Aula FSEGA
  • 16 octombrie, 13:30–15:30, București – Academia de Studii Economice – Aula Magna
  • 18 octombrie, 10:00–17:00, București – Colegiul Național Gheorghe Lazăr – Sala de Festivități
  • 19 octombrie, 10:00–17:00, București – Seeds for Happiness Center

John Perkins este cunoscut în toată lumea pentru cărțile sale, dar și pentru interviurile acordate la emisiuni de top și apariția în mai multe filme documentare. Actualmente activist pentru o economie durabilă şi o planetă curată, John Perkins este persoana cea mai potrivită să vorbească despre neregulile sistemului bancar, pentru că îl cunoaște din interior. El însuși a fost un „asasin economic”. Meseria lui era aceea de a convinge ţările importante pentru SUA să accepte împrumuturi imense pentru dezvoltarea infrastructurii şi să se asigure că proiectele profitabile aveau să fie oferite corporaţiilor americane. Împovărate de datorii uriaşe, aceste ţări ajungeau sub controlul guvernului SUA şi al Băncii Mondiale, care acţionau ca nişte cămătari.

Seria de evenimente cu John Perkins în România este organizată de Asociaţia Pachamama România şi Asociaţia Heritage – Partener UNESCO. Înscrierile se fac la această adresă: http://www.pachamamaromania.ro/inscriere-eveniment-john-perkins/

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook