17 iulie 2012

John Carter de pe Marte

Inspirat din romanul „Prințesa marțiană” scris de Edgar Rice Burroughs, „John Carter de pe Marte” („John Carter”) este o aventură antrenantă, distribuită de către Pro Video în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, în toate magazinele de specialitate.



Fascinat de călătoria eroului, regizorul Andrew Stanton povestește ce l-a determinat să realizele filmul: „Am descoperit cărțile la vârsta perfectă. Aveam 10 ani și m-am îndragostit imediat de ideea unui pământean ajuns pe Marte, printre creaturi ciudate. E un străin într-un loc străin. Acesta este un concept romantic pentru un film de aventură și SF.”

Fost militar de renume, tânărul John Carter (interpretat de Taylor Kitsch) este teleportat în mod inexplicabil pe Marte, unde un război de proporții epice între locuitori îl transformă în principalul apărător al frumoasei prințese Dejah Thoric (interpretată de Lynn Collins). Cu o întreagă planetă pe cale de dispariție, Carter își redescoperă umanitatea și își folosește puterile recent dobândite, încercând să pună capăt revoltelor.

Considerat de mulți drept primul erou spațial, John Carter a devenit de-a lungul anilor sursă de inspirație pentru super-eroi de neegalat ca Superman și filme extrem de populare precum „Star Wars” sau „Avatar”.

Cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD: 100 de ani de existență a lui John Carter, Comentariu audio, Galerie cu gafe, scene tăiate la montaj și multe altele.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook