19 septembrie 2012

Jennifer Lopez vine la Bucureşti

Superstarul pop Jennifer Lopez a confirmat oficial includerea Bucureştiului pe harta turneului său mondial “Dance Again”. Concertul are loc pe data de 14 noiembrie 2012, în cadrul complexului Romexpo, fiind pentru prima oară când diva ajunge în România.



J Lo, aşa cum este cunoscută vedeta americană, şi-a început cariera muzicală în 1999, iar în prezent are la activ nu mai puţin de şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile “On The Floor” şi “Dance Again”, mega-hit-uri realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele din ţara noastră.

Turneul “Dance Again” a debutat pe 14 iunie 2012 în Panama City, pentru a continua apoi pe continentul sud-american. Acolo, artista a cântat în Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia şi apoi s-a îndreptat către America de Nord.

În primele zile ale lunii octombrie, J Lo ajunge în Europa, unde va cânta mai întâi în ţări precum Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa, pentru ca apoi să se îndrepte către ţările scandinave.

După un periplu în Rusia şi alte state din Estul Europei, J Lo va ajunge în România, unde va poposi pe data de 14 noiembrie, spre bucuria fanilor locali.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Jennifer Lopez vine la Bucureşti"

  1. Lucian Velea spune:

    Concertul pe care J Lo urma să-l susțină pe 14 noiembrie 2012 în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

    Motivul amânării mult așteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultimă oră a cerințelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce privește detaliile de scenotehnică. Astfel, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului Jennifer Lopez, iar Bucureştiul nu dispune de o sală care să poată găzdui concerte de mare anvergură.

    Organizatorii concertului, în acord cu managementul artistei, intenționează reprogramarea evenimentului în cursul anului viitor. Cu siguranță, concertul va fi organizat într-un spațiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susține toate cerinţele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat în condițiile prevăzute inițial.

    Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată și anunțată. Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete și doresc să recupereze contravaloarea lor, o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziționat biletele, începând cu data de 5 octombrie și până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook