24 noiembrie 2009

Ivan Turbincă

Cunoscut actor de teatru şi film, cu numeroase montări de succes în ţară, Ion Sapdaru semnează primul său spectacol, în calitate de regizor, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Pe scena Sălii Mari, odată cu premiera din 27 noiembrie 2009, ora 19:00, Ion Sapdaru se reîntâlneşte cu actorul Daniel Badale în fantastica poveste „Ivan Turbincă”. Din distribuţie mai fac parte Eduard Adam, Afrodita Androne, Irina Cojar, Cristian Creţu, Victoria Dicu, Răzvan Hîncu, Rodica Ionescu, Florin Lăzărescu, Dan Lupu, Brânduşa Mircea, Axel Moustache, Orodel Olaru, Florentina Ţilea, Oana Vânătoru.

„Ivan Turbincă” este povestea plină de tâlc a lui Ion Creangă, ce ni se înfăţişează prin replici vii şi măşti pline de culoare, amintind de teatrul popular, în care muzica şi dansul se împletesc alert. Spectacolul este vesel şi plin de înţelesuri, în care se arată că, în înfruntarea dintre om şi Moarte, Moartea pierde! Într-un ritm drăcesc, premiera de la Teatrul Naţional degajă o inepuizabilă energie şi voie bună.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook