12 mai 2011

Iubit de împrumut

Kate Hudson poate fi admirată şi pe marile ecrane din România, odată cu premiera comediei „Iubit de împrumut” („Something Borrowed„). Filmul are premiera din 13 mai 2011 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa), Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara) şi din 20 mai în Cityplex (Braşov) şi Hollywood Multiplex (Oradea).



Câştigătoarea Globului de Aur la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru prestaţia sa din filmul „Aproape celebri”, care de altfel i-a adus şi o nominalizare la Premiile Oscar, Kate Hudson a făcut furori pe covorul roşu la premiera filmului „Something Borrowed”. Îmbrăcată într-o elegantă rochie Versace, lungă până la pământ şi de un electrizant galben pal, actriţa şi-a accesorizat vestimentaţia şi cu noul sau inel de logodnă, primit de la Matthew Bellamy, vocalul trupei Muse şi totodată tatăl viitorului său copil.
„Ador să fiu însărcinată. Ador în special momentul în care începi să simţi conexiunea cu bebeluşul, atunci când începe să se miste. În continuare nu ştiu sexul copilului. Pare să fie fată, dar nu există nicio garanţie reală. Prefer să fie o surpriză”, a declarat Kate Hudson despre acest nou moment din viaţa sa.

În comedia romantică „Iubit de împrumut”, Kate Hudson o interpretează pe Darcy, o tipă exuberantă, sclipitoare şi superficială, care a obţinut mereu ce şi-a dorit, inclusiv un logodnic de milioane. La polul opus se situează Rachel (interpretetată de Ginnifer Goodwin), cunoscută ca timidă, care se bucură de o carieră de success, însă este de când lumea singură. Se ştie: fetele bune ajung în rai, iar fetele rele ajung… unde vor. Asta pană când fată bună bea prea mult şi… se trezeşte în pat cu logodnicul lui Darcy. Şi aşa, vechea tradiţie „ceva nou, ceva vechi, ceva albastru şi… ceva de împrumut” se schimbă puţin. Mai mult!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook