11 iunie 2010

Iron Maiden prezintă „El Dorado”

Membrii formaţiei Iron Maiden şi-au surprins recent fanii lansând o nouă compoziţie rock intitulată “El Dorado”, ce va fi inclusă pe cel mai recent album al grupului – “The Final Frontier”. Single-ul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al trupei, www.ironmaiden.com, fiind o „avanpremieră” a noului material discografic Iron Maiden ce va fi lansat oficial pe 16 august 2010. Iron Maiden îşi va promova noul album printr-un turneu ce va ajunge şi în România pe data de 15 august 2010, în parcarea Polus Center Mall din Cluj-Napoca, trupa susţinând un concert rock veritabil chiar în inima Transilvaniei.

Dorind să le ofere fanilor o scurtă introducere în sound-ul noului album ce urmează a apărea pe piaţă la jumătatea lunii august, Iron Maiden a lansat în premieră piesa “El Dorado”, single-ul putând fi descărcat gratuit în toată lumea, în format mp3, chiar de pe site-ul oficial al trupei. “El Dorado este un preview al albumului ce urmează a fi lansat în această vară. Am considerat că este o oportunitate perfectă de a le mulţumi fanilor şi de a le oferi o mostră din atmosfera şi spiritul ‘The final frontier’, chiar înainte de lansarea oficială a albumului!”, a declarat oficial pe site-ul trupei solistul Bruce Dickinson.

Iron Maiden va lansa cel de-al cincisprezecelea album de studio pe data de 16 august 2010, la numai o zi după concertul din România. Pentru acest material, trupa a apelat la un vechi colaborator, producătorul Kevin “Caveman” Shirley, de la studioul Compass Point din Nassau, Bahamas, unde au fost produse şi albumele “Piece Of Mind” din 1983, “Powerslave” din 1984 şi “Somewhere In Time” din 1986. Iron Maiden a înregistrat în 30 de ani de activitate, paisprezece materiale discografice, marcând un record de peste 80 de milioane de albume vândute în toate lumea. Turneul “The Final Frontier” a debutat săptămâna aceasta cu o serie de spectacole în Statele Unite ale Americii şi va continua în Europa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook