14 mai 2009

Îngeri şi demoni

Recent, cinematografele Hollywood Multiplex şi CinemaPRO au implementat, în premieră, cele mai performante tehnologii digitale 4K şi 3D. Vineri, 15 mai 2009, mult-aşteptatul „Îngeri şi demoni”, regizat de Ron Howard, va fi primul film digital prezentat în format 4K.


Profesorul Robert Langdon este chemat într-o instituţie de cercetare elveţiană pentru a descifra un semn de pe pieptul unui fizician ucis. Aici, cel mai respectat expert în simboluri antice din SUA, descoperă indicii care îl cutremură: explicaţia care se conturează conduce către probabila reînviere unei vechi organizaţii secrete cunoscută sub numele de Illuminati şi considerată de toţi cunoscătorii drept cea mai teribilă grupare care a existat vreodată pe Pământ.

Cercetarea pe care o desfăşoară îl aduce în împrejurimile Vaticanului, exact în momentul în care la Vatican are loc întâlnirea pentru alegerea unui nou Papă. Un asasin care lucrează pentru Illuminati a capturat 4 cardinali a căror soartă va fi decisă pe parcursul filmului. Indiciile identificate de Langdon în continuare, îl vor pune pe acesta pe urma unei conspiraţii internaţionale în care e adânc implicată şi… Biserica Catolică.

„Îngeri şi demoni” este continuarea succesului intitulat „Codul lui Da Vinci” şi se bazează, la fel ca filmul predecesor, pe un roman scris de Dan Brown. Deşi acţiunea romanului „Îngeri şi demoni” are loc înaintea celei din „Codul lui Da Vinci”, filmul începe exact din punctul lăsat de prima parte.

Regizorul Ron Howard şi-a ales şi de această dată, cu mare atenţie, distribuţia thrillerului „Îngeri şi demoni”: Tom Hanks, Ewan Mcgregor, Stellan Skarsgard şi Ayelet Zurer, ce se vor confrunta cu o serie de aventuri care de care mai periculoase şi mai generatoare de adrenalină.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook