4 septembrie 2013

În mintea criminalului – sezonul 2

Noi personaje și mult mai multe provocări, de ordin personal și, totodată, profesional apar în sezonul 2 al serialului „În mintea criminalului”, care începe joi, 12 septembrie 2013, la ora 21:00, la Diva Universal. În fiecare joi vor fi difuzate câte două episoade ale serialului.



Pe parcursul acestui sezon, vom avea ocazia să pătrundem în trecutul extrem de bine ascuns al lui Patrick Jane (Simon Baker), dar și în viețile tumultuoase ale celorlalte personaje ale producției. Printre care se află și agenții Teresa Lisbon (Robin Tunney), Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman) și Grace Van Pelt (Amanda Righetti).

Nominalizat la Globul de Aur şi la Premiul Emmy, actorul Simon Baker joacă rolul lui Patrick Jane, un consultant independent care colaborează cu Biroul de Investigaţii din California (CBI) şi care şi-a făcut un renume din rezolvarea cazurilor de crimă folosindu-şi talentul pentru observaţie. Patrick Jane este celebru pentru modul în care ignoră orice protocol şi pentru trecutul lui de fals spiritist. Toate acestea se petrec în timp ce este bântuit de criminalul în serie care i-a ucis familia și care îi urmărește fiecare mișcare.

Alături de actorii din primul sezon, în cel de al doilea mai apar și alți invitați speciali: Gregory Itzin – în rolul lui Virgil Minelli, JoNell Kennedy – Marcia Wallace, Malcolm McDowell este Brett Stiles, iar Leslie Hope o interpretează pe Kristina Frye.
De asemenea, Jack Plotnick apare în rolul lui Brett Partridge, iar Nick Chinlund este Alex Jane.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook