17 noiembrie 2010

În derivă: miercuri – Diana

Pentru doctorul Andrei Poenaru, psihoterapeutul interpretat de Marcel Iureş în serialul „În derivă„, noua sa pacientă reprezintă proiecţia propriei relaţii cu fiica sa de 17 ani, la fel ca Diana, măsura responsabilităţii şi calităţii cu care, el însuşi îşi împlineşte rolul de părinte.



Diana, în vârstă de 17 ani, este o gimnastă de performanţă, maturizată înainte de vreme, chiar dacă corpul ei a rămas cel al unei fetiţe. Ajunge la cabinetul lui Andrei Poenaru în urma unui accident şi după ce o companie de asigurări o obligă să treacă printr-o evaluare psihologică.

Maria Mitu joacă rolul Dianei Pelin. În varstă de numai 18 ani, Maria este elevă în clasa a doisprezecea la Colegiul Naţional Sfântul Sava din Bucureşti. Are un rol în scurt metrajul „Derby”, semnat de Paul Negoescu, selecţionat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. Maria este extrem de talentată şi, pe parcursul filmărilor, a însufleţit întreaga echipă de producţie. Acum se concentrează pe un nou proiect, cel al examenului de bacalaureat.

Iată ce spune Maria Mitu la finalul filmărilor: „S-au încheiat 5 luni minunate, în care abia aşteptam să vină ziua de filmare. Pentru mine ca primă experienţă este copleşitor cât de bine mă simt şi cât de bine am lucrat cu toţi cei din echipă. Pe măsură ce terminăm un nou episod îmi dădeam seama că aş fi avut şi eu unele dintre reacţiile Dianei.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook