16 noiembrie 2010

În derivă: marţi – Victor

După ce doctorul Andrei Poenaru, interpretat de Marcel Iureş în serialul „În derivă„, face cunoştinţă cu Victor, noul său pacient, el începe să aibă dubii legate de propriile sale calităţi de terapeut. Victor e militar de carieră, dar duritatea şi stoicismul cu care-şi îmbrăţişează meseria nu fac decât să camufleze teribilul sentiment de vinovăţie generat de vieţile nevinovate luate în timpul unei dezastruoase misiuni în Afganistan.



Prospăt refăcut după un atac de cord, Victor încearcă cu disperare să afle ce simte cu adevărat. Prins între lecţia învăţată de la tatăl său, un bărbat mult mai dur decât el, cum că soldaţii nu au ce căuta la psiholog, şi determinarea lui Andrei de a-l face să se deschidă, Victor devine tot mai instabil…

Actorul Vlad Zamfirescu este cel care îl interpretează pe Victor. Vlad a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L.Caragiale – Bucureşti (clasa prof. dr. univ. Ion Cojar) şi are o bogată activitate în teatru, televiziune şi film, din filmografia sa făcând parte titluri precum „Restul e tăcere”, „Stare de fapt” sau „Italiencele”.

În timpul filmărilor, Vlad Zamfirescu a declarat: „Se scrie greu o piesă bună, un text bun. Scenariul este extrem de important şi în jurul lui se creează şi cresc toate celelalte. Având la bază un scenariu foarte bun cum a fost acesta, sper să fi contribuit şi noi la crearea unui lucru de calitate.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "În derivă: marţi – Victor"

  1. Oana spune:

    Imi place mult blog-ul, multa bafta in continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook