18 noiembrie 2010

În derivă: joi – Tudor şi Ruxandra

Doctorul psihoterapeut Andrei Poenaru, interpretat de Marcel Iureş în serialul „În derivă„, va încerca să-i ţină împreună pe noii săi pacienţi, Tudor şi Ruxandra Marinescu, poate şi pentru că relaţia lor reprezintă proiecţia propriei vieţi de cuplu, căsnicia lui trecând prin zone cu turbulenţe serioase. Cei doi soţi vin la terapie pentru a hotărî dacă să păstreze sau nu o sarcină. Însă dezbaterea lor în legătură cu avortul e doar introducerea într-o relaţie extrem de volatilă şi de nocivă.



Căsnicia “cu năbădăi” a celor doi se alimentează, deseori, dintr-un conflict permanent. Deşi mai simt încă pasiune unul pentru celălalt, terapia pare a le exacerba diferenţele şi a-i face să conştientizeze nivelul înalt de toxicitate cu care şi-au contaminat existenţele.

Cei doi sunt împreună de 8 ani şi au un copil, pe Ştefan, de 7 ani.

Actriţa Andreea Bibiri o interpretează pe Ruxandra, iar actorul Bogdan Dumitrache (Boogie) joacă rolul lui Tudor.

Andreea Bibiri este absolventă a UNATC Bucureşti şi a putut fi văzută atât pe scena teatrului, cât şi pe marele ecran, în filme precum „Offset”, „Damen tango”, „Stare de fapt”.

Bogdan Dumitrache a absolvit UNATC Bucureşti şi a avut roluri în scurt şi lung metraje, printre care „Trafic”, „Moartea domnului Lăzărescu”, „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” sau „Captivi de Crăciun”.

Andreea Bibiri declara în ultimele zile de filmare: „Serialul e foarte diferit de ce s-a facut până acum. E mult mai interesant, mai profund, mai subtil, e foarte aproape de film şi e greu să faci aşa ceva în ritm de televiziune. Aici chiar era nevoie de cei mai buni şi cei de la HBO au avut o echipa pe măsura.”

Bogdan Dumitrache spunea despre producţie: ”Ritmul de lucru este mult mai alert decât în film. Am urmărit mai multe producţii/seriale HBO şi am remarcat o apropiere de cinema în sens calitativ, chiar dacă timpul de realizare este mult mai scurt. Am sperat să găsesc acelaşi lucru şi aici şi aşa a fost.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook