6 mai 2019

If I Can’t Have You

Shawn Mendes își bucură fanii odată cu lansarea primului său single din 2019, „If I Can’t Have You”, o piesă ce încorporeză sensibilitatea și gingășia aparte, specifice artistului de 20 de ani. 



Cu ceva timp înaintea lansării, Shawn Mendes a creat o întreagă isterie în rândul fanilor, prin postarea pe reţelele sociale a unor clipuri scurte, fără sunet, ce înfățișau o grafică elegantă, florală, colorată în nuanțe calde.

Având în vedere ca piesa „If I Can’t Have You” succedă hit-uri precum „Lost In Japan”, „In My Blood” și „There’s Nothing Holdin’ Me Back”, succesul ei pare a fi garantat.

Lansarea piesei vine imediat după ce renumitul cântăreț și compozitor a încheiat cel de-al treilea turneu mondial și a lansat albumul „Shawn Mendes”, prin care a exploatat noi teritorii muzicale și s-a aruncat cu elan în procesul de compunere al întregului material.

Astfel, cel de-al treilea album lansat de către Shawn Mendes a reprezentat un real succes și a reușit să transpună o poveste unică, prin intermediul unor piese precum „Nervous” ft. Julia Michaeles, „In My Blood”, „Lost In Japan”, „Youth” featuring Khalid și „Where Were You in the Morning?”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook