8 aprilie 2009

Hoţi de onoare

Vineri, 10 aprilie 2009, Antonio Banderas revine pe marile ecrane din România, alături de Morgan Freeman, în filmul „Hoţi de onoare” („Thick as thieves”), în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Cinema City din Cluj şi Iaşi, Odeon din Cluj.


Posesor al unei stele pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood, Antonio Banderas face de această dată echipă cu Morgan Freeman într-un action-thriller spectaculos, despre încrederea care poate fi acordată unui… hoţ.

Acţiunea filmului îl are în prim plan pe Jack Monahan (interpretat de Antonio Banderas), un hoţ a cărui viaţă nu este deloc uşoară. Soarta sa se va schimba însă odată cu întâlnirea cu Ripley (interpretat de Morgan Freeman), un coleg de branşă cu un background profesional mult mai bogat decât al său.

Cum Ripley trebuie să returneze o datorie foarte mare unor mafioţi ruşi, pentru care aceştia îl ameninţa cu moartea, el decide să pună la cale o lovitură de o anvergură deosebită, antrenându-l şi pe Monahan, pe care îl va coordona din umbră: subtilizarea unor valoroase ouă Fabergé, depozitate în seiful unei mari fabrici ruseşti de bijuterii. Spre deosebire de Ripley, care după rambursarea datoriei doreşte să se retragă din branşă, Monahan îşi ţese planuri măreţe în legătură cu pradă ţintită.

De la debutul său spectaculos în „Mambo Kings”, până la legendarele roluri din „Interviu cu un vampir”, „Philadelphia”, „Masca lui Zorro” şi „Păcat originar”, Antonio Banderas s-a consacrat ca fiind unul dintre actorii de top de la Hollywood.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook