22 noiembrie 2012

Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie

În 2009, cinematografele găzduiau primul film românesc cu tema centrală Crăciunul: comedia „Ho Ho Ho„, cu Ştefan Bănica și Bogdan Iancu în rolurile principale, un succes atât pe marele, cât și pe micul ecran. Acest fapt a încurajat casa de producție MediaPro Pictures să realizeze o continuare. Din 23 noiembrie 2012, lungmetrajul „Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie” poate fi urmărit pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution.



În regia lui Jesus del Cerro și produs de Alma Bacula, comedia „Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie” mizează pe o distribuție de excepție, în frunte cu Andreea Marin-Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Copilul-personaj central din acest film este interpretat cu foarte mult talent și dăruire de tânăra Patricia Posluşnic, secondată cu naturalețe și mult har de la fel de tânarul actor David Petcu. Imaginea comediei este semnată de Viorel Sergovici, sunteul de Marius Stănescu, în timp ce scenografia îi aparține lui Mihnea Mihăilescu.

„Conceptul filmului de familie nu este îndeajuns de exploatat în România, și odată cu lungmetrajul „Ho Ho Ho” am realizat cât de doritor este publicul pentru acest tip de filme. Avem niște actori fenomenali de toate vârstele și cu ajutorul lor și al echipei noastre de excepție vom aduce publicului un film de Crăciun cu toate elementele necesare unei rețete de sucess: umor, emoție și un sentiment de speranță,” declară Alma Bacula. Pentru a construi o poveste cât mai emoționantă și mai atrăgătoare pentru public, Alma s-a întors către locul care a dat un nou sens cuvântului „film”, Hollywood, de unde a venit și colaborarea cu tânărul scriitor Collin Jay Blair, cel care semnează scenariul comediei „Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie”.

Ema (interpretată de Patricia Poslușnic), o fetiță sătulă de viața fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână și doar de către un adult. Cum în Ioana (interpretată de Andreea Marin-Bănică) – singurul adult pe care îl cunoaște, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (interpretat de David Petcu), dar nu numai, Ema învață adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Cu o frumoasă carieră la activ, care cuprinde chiar și un semnificativ număr de proiecte hollywoodiene, Dragoș Bucur își surprinde și de această dată fanii, pentru că îl va interpreta pentru prima dată pe Moș Crăciun. Dorind să mai schimbe registrul interpretărilor sale, preponderent dramatice, primul lucru la care s-a gândit actorul în momentul în care a acceptat rolul a fost fetiţa lui: „Este pentru prima oară când îl joc pe Moș Crăciun și abia aștept să văd reacția Sofiei când mă va vedea! De altfel, cred că este primul film în care joc și pe care îl va vedea și ea.” Dragoș Bucur îl interpretează pe Vlad, un polițist care în timpul liber îmbracă celebrul costum cu barbă în scopuri caritabile. Astfel ajunge și la orfelinat și o cunoaște pe Ema. Dragoș se amuză când povesteşte despre rolul pe care îl interpretează: „Se pare că mă specializez pe roluri de polițist. Am o prietenă actriță care a zis: De-acum încolo, facem cuplu: eu joc doctoriță, tu polițist.” Totuși, recunoaște că nu a ajuns încă la limitele rolului, și nici să se repete; în acest film are parte de o nouă provocare: „Sunt un polițist care, din anumite motive, ajunge să facă pe Moș Crăciun. Un job pe care oamenii îl fac de multe ori pentru bani sau de nevoie se transformă aproape într-o vocație. Devin până la sfârșit un Moș Crăciun adevărat,” declară actorul.

Alessia Năstase, fiica celebrului tenisman Ilie Năstase, debutează pe marile ecrane în acest film. Interpretând-o pe Anca, o fetiţă extrem de prietenoasă şi ascultătoare, Alessia Năstase a petrecut două zile pe platourile de filmare, care pentru ea au fost mai mult distracţie, un test de talent pe care l-a trecut, afirmând la final: „Nu m-am decis dacă vreau să mă fac actriţă când voi creşte, dar cu siguranţă mă voi gândi la asta!”

Imediat după premiera de gală, de la CinemaPRO, echipa filmului „Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie” pleacă într-un scurt turneu de promovare. Andreea Marin-Bănică, Dragoș Bucur, Dana Rogoz și micuța Patricia Poslușnic, dar şi regizorul Jesus Del Cerro se întâlnesc cu publicul şi presa sâmbătă, 24 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, la Cinema City din Iaşi, urmând ca întâlnirea cu spectatorii şi jurnaliştii băcăuani să aibă loc în aceeaşi zi, de această dată cu începere de la ora 19:00. Ziua de 25 noiembrie le este dedicată în exclusivitate spectatorilor din Brăila, care se vor bucura de prezenţa echipei cu începere de la ora 17:00, în incinta cinematografului Cinema City.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook