1 septembrie 2017

Hitman’s Bodyguard: Care pe care

Un cuplu neaşteptat, o asociere explozivă de talent şi chimie, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie 2017 în comedia regizată de Patrick Hughes care a cucerit box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului, „Hitman’s Bodyguard: Care pe care” („The Hitman’s Bodyguard”). Distribuţia filmului este una excepţională şi graţie actorilor Salma Hayek şi Gary Oldman, două veritabile simboluri ale Hollywood-ului, care alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, de o poveste care abundă în scene de acţiune şi cele mai amuzante schimburi de replici, formează atuurile care promit să poziţioneze „Hitman’s Bodyguard: Care pe care” în liga experienţelor cinematografice de neratat.



Despre cum au colaborat cei doi actori principali în timpul filmărilor, Ryan Reynolds a declarat: „Eu şi Sam am avut multe momente în care pur şi simplu ne-am jucat, iar asta a contribuit foarte mult la sudarea relaţiei dintre cele două personaje. Sam este atât de bun pe partea de improvizaţie, se descurcă în orice situaţie şi pot pune spune că avem în comun partea aceasta, aşa că pentru noi a fost totul foarte distractiv. Am avut o chimie aparte.”

Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson). Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sangeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Salma Hayek întregeşte distribuţia în rolul letalei soţii a lui Jackson.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook