16 octombrie 2013

High

Pe 11 octombrie 2013, în deschiderea concertului Hurts, trupa Grimus a lansat un nou videoclip, intitulat „High”.



Regizat de Florin Botea şi echipa sa de la Rival Film, clipul o are protagonistă pe Laura Cosoi. Povestea dintre Laura şi trupa Grimus a luat naştere în această vară, atunci când actriţa a ascultat pentru întâia oară prima piesă de pe viitorul album al trupei, intitulată „Priveşte-mă”. Pentru că i-a plăcut foarte mult melodia, Laura a povestit într-un interviu cum a descoperit atât piesa, cât şi trupa Grimus, iar la începutul verii au avut ocazia să se şi cunoască. Prezentă la TIFF, Laura s-a aflat în sală la proiecţia filmului „Love Building”, pe a cărui coloană sonoră se regăseşte şi single-ul „In Your Eyes” al băieţilor originari din Cluj, aceştia fiind invitaţi să cânte live piesa pe scenă, la finalul proiecţiei filmului.

Astfel s-a născut o frumoasă prietenie şi, după ce actriţa a venit la concertul pe care Grimus l-a susţinut la ediţia din acest an a festivalului B’estfest, a fost de acord să apară în următorul videoclip pe care trupa voia să îl filmeze pentru cel de-al doilea single de pe albumul „Emergence”, intitulat „High”.

Pe 4 septembrie, Grimus şi Laura, împreuna cu Florin Botea şi echipa de producţie, au filmat într-o locaţie din Tunari, timp de 10 ore, videoclipul piesei „High”. Timpul a trecut repede pentru ca toţi s-au simţit bine la filmări, au făcut haz de necaz, mai ales că au întâmpinat ceva dificultăţi cu varul proaspăt dat pe pereţi, care era imposibil de evitat în hala care a găzduit filmările.

“Am descoperit cu surprindere şi entuziasm că Laurei îi plac piesele noastre şi ne-am bucurat atunci când a acceptat propunerea de a apărea în noul nostru videoclip. Am fost încântaţi să descoperim că ea ne înţelege muzica, ne admiră piesele şi trăieşte ca şi noi versurile melodiilor noastre. High este un single aparte pentru noi şi ne-am dorit să avem un videoclip care să fie altfel decât ceea ce poate ar fi aşteptat publicul nostru de la Grimus. Laura a fost cea mai bună alegere şi îi mulţumim că a fost alături de noi, ne-a înţeles spiritul artistic şi a iubit piesa asta din prima clipă în care a ascultat-o,” a declarat Vali Rauca, chitaristul şi compozitorul trupei Grimus.

Laura Cosoi, la rândul său, a declarat despre această colaborare: “Mă bucur foarte mult că fac parte şi eu din frumoasa poveste a melodiei High. Cei de la Grimus sunt cu adevărat speciali, iar piesele lor mi-au mers la suflet. Îi ascult în maşină non stop şi le ştiu pe de rost toate versurile pline de însemnătate. Stiu că ei scriu istorie acum, iar eu sunt printre privilegiaţii care le-au fost aproape.”

Fotografii realizate de Eduard Breaban
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook