4 martie 2011

Henry Cavill va fi noul Superman

După cum au anunţat recent Warner Bros şi Legendary Pictures, Henry Cavill a fost ales pentru a interpreta rolul lui Superman într-un nou film care îl va avea în centru pe celebrul supererou: „Superman: Man of Steel”. Filmul va fi regizat de Zack Snyder şi este preconizat că va fi lansat în decembrie 2012.



În vârstă de 27 de ani, Henry Cavill este cunoscut pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, din celebrul serial „Dinastia Tudorilor” („The Tudors”). Actorul britanic a făcut parte însă şi din distrubuţia altor filme, printre care se numără „Pulbere de stele” („Stardust” – 2007), „Contele de Monte Cristo” („The Count of Monte Cristo” – 2002), „Tristan şi Isolda” („Tristan and Isolde” – 2006) şi „Scufiţa Roşie” („Red Ridding Hood” – 2007).

Zack Snyder, cel care va regiza noua peliculă, a declarat că Superman este cel mai apreciat şi mai cunoscut supererou din toate timpurile. Regizorul consideră că a fost onorat prin aceasta propunere de a readuce acest celebru erou pe marile ecrane. De asemenea, Snyder s-a declarat mulţimut de castingul organizat de Warner Bros şi Legendary Pictures şi îl consideră pe Henry Cavill alegerea potrivită pentru a interpreta dublul rol al lui Superman şi al lui Clark Kent.

Din producţia filmului mai fac parte Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan şi Deborah Snyder. Scenariul este scris de David S. Goyer, pe pe baza unei poveşti scrise de Goyer alături de regizorul Christopher Nolan, care va fi producătorul peliculei.

Articol scris de Andreea Tănase (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Henry Cavill va fi noul Superman"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook