1 februarie 2012

Haywire: Cursă pentru supravieţuire

Gina Carano, campioana şi ambasadoarea circuitului de lupte MMA, debutează în rolul principal din filmul „Haywire: Cursă pentru supravieţuire”, noul thriller de spionaj regizat de laureatul Premiilor Oscar, Steven Soderbergh. Filmul poate fi vizionat în premieră din 3 februarie 2012 în cinematografele din România: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Glendale Studio (Bucureşti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Piteşti, Târgu Mureş), Cityplex (Constanţa, Braşov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploieşti), Patria (Bucureşti şi Craiova), Cinema Arta (Târgu Mureş).



Gina Carano nu se aştepta să ajungă vreodată să joace rolul principal într-un asemenea film, dar cea mai mare încurajare pentru noua actriţă a fost reprezentată tocmai de calibrul echipei de filmare şi al actorilor care completau distribuţia: „Steven Soderbergh m-a înconjurat cu cei mai buni profesionişti din lume, de la început până la final,” declară ea. „A fost alături de mine şi m-a îndrumat în fiecare clipă. Cu acest rol, mi-a oferit o şansă unică în viaţă.”

Regizorul Steven Soderbergh şi-a canalizat energia pentru a o face pe debutantă să se simtă în largul ei. „Îmi pot imagina cât de ciudat trebuie să fie pentru un om, care nu este actor, să fie chemat la o întâlnire cu un regizor şi apoi să i se propună rolul principal într-un film,” spune Soderbergh. „Dar ea a fost foarte receptivă. I-am explicat că vom face filmul în aşa fel încât să punem în valoare punctele ei forte, atât pe cele fizice, cât şi pe cele actoriceşti. Nu aveam de gând sâ-i cer să facă lucruri de care nu era capabilă. Şi ştiam că trebuie să existe şi altă femeie, în afara Angelinei Jolie, care să fie în stare să ţină pasul cu bărbaţii,” declară el.

Alături de Gina Carano, din distribuţia excepţională mai fac parte Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Channing Tatum şi Michael Fassbender.

Filmul o aduce în prim plan pe Mallory Kane (interpretată de Gina Carano), un valoros agent secret, la care guvernul american apelează de fiecare dată când are de-a face cu o misiune imposibilă. Antrenată după cele mai înalte standarde, ea este rapidă, eficientă şi, cel mai important, imparţială, o armă perfectă pentru operaţiunile periculoase şi murdare în care este trimisă. Dar, în momentul în care Mallory decide să salveze viaţa unui jurnalist chinez ţinut ostatic, ea devine fără să ştie inamicul numărul unu al guvernului şi începe să fie vânată de proprii ei colegi. După ce este hăituită, bătută crunt şi aproape ucisă, agenta începe să înţeleagă că singura ei şansă de supravieţuire este să demaşte planurile subversive ale guvernului său, care ameninţau de fapt siguranţa întregii lumi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook