29 august 2011

Hawaii Five-0

Sezonul 1 al serialului poliţist „Hawaii Five-0”, format din 24 de episoade, este difuzat în premieră la Universal Channel din 5 septembrie 2011, în fiecare luni, de la ora 22:00. În ziua premierei, telespectatorii pot urmări 2 episoade, de la aceeaşi oră.



Filmat în peisajul unic al superbelor insule Hawaii, serialul este un remake modern al serialului clasic, avându-l în centrul atenţiei pe detectivul Steve McGarrett (interpretat de Alex O’Loughlin), un ofiţer decorat al Forţelor Navale ajuns poliţist, care se întoarce în Oahu pentru a investiga uciderea tatălui său. Acesta îl convinge pe Guvernatorul Hawaii-ului să îl ajute cu o echipă nouă şi autoritate deplină pentru a-i vâna pe cei mai mari răufăcători ai oraşului.

Lui McGarrett i se alătură Detectivul Danny „Danno” Williams (interpretat de Scott Caan), un fost poliţist din New Jersey proaspăt detaşat – un bărbat care preferă zgârie-norii în locul coastelor oceanului – dar care s-a angajat să păstreze sigure insulele pentru fiica sa în vârstă de 8 ani; şi Chin Ho Kelly (interpretat de Daniel Dae Kim), un fost detectiv de poliţie din Honolulu şi fost protejat al tatălui lui McGarrett, acuzat pe nedrept de corupţie şi încadrat într-o patrulă de securitate locală.

Verişoara lui Chin, Kono Kalakaua (interpretată de Grace Park), este o localnică frumoasă şi neînfricată, care tocmai a absolvit academia şi e nerăbdătoare să facă parte din elita departamentului. McGarrett, încercând să reia relaţia cu sora sa, Mary Ann (interpretată de Taryn Manning), jură că va face lumină în cazul morţii tatălui lor, în timp ce noua unitate FIVE-0 este hotărâtă să îndepărteze elementele sumbre din Hawaii.

Distribuţia

Alex O’Loughlin (care îl interpretează pe Steve McGarrett) a început să fie îndrăgit de public odată cu rolul lui Mick St. John din serialul, „Moonlight,” pentru CBS. Acesta a continuat să joace în serialul CBS “Three Rivers”, despre lumea medicală şi, cel mai recent, acesta a fost văzut în producţia CBS Films’ „The Back-Up Plan”, alături de Jennifer Lopez.

Alte credite cinematografice ale lui O’Loughlin includ: filmul lui Joel Silver „White Out” cu Kate Beckinsale, „August Rush”, „The Invisible”, „The Holiday” şi „Oyster Farmer.” Pe micile ecrane, acesta a apărut în „The Shield” şi în miniseria australiană „Mary Bryant.”

Născut în Canberra, Australia, Alex O’Loughlin a studiat actoria la Institutul Naţional de Arte Dramatice din Sydney. În prezent, acesta locuişte în Los Angeles şi adoră motocicletele, escaladatul, muzica şi să cânte la chitară. Este implicat în programul de caritate Donate Life, al cărui scop este de a înştiinţa oamenii despre importanţa donării de organe.

Scott Caan (care îl interpretează pe Danny „Danno” Williams) este actor, scenarist şi regizor. A apărut în numeroase filme şi a scris, regizat şi jucat în mai multe piese.

Creditele cinematografice ale lui Caan includ: „Ocean’s 11”, „American Outlaws”, „Into the Blue”, „Friends with Money”, „Boiler Room”, „Ready to Rumble”, „Gone in 60 Seconds”, „Enemy of the State” şi „Varsity Blues”. Acesta a mai apărut şi în producţiile „Bongwater”, „Lunchtime Special”, „Nowhere” şi comedia neagră „Novocaine,” alături de Steve Martin şi Helena Bonham Carter.

Scott Caan şi-a făcut debutul regizoral cu filmul „Dallas 362”, în care a şi jucat. După ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto, acesta a primit Premiul Critics’ Choice la CineVegas International Film Festival. Caan a continuat să scrie, să regizeze şi să joace în filmul „The Dog Problem,” care a fost apreciat la Festivalul de Film de la Toronto. Cel mai recent, Caan a apărut în „Mercy”, pe care l-a şi regizat şi co-produs.

În 2001, Scott Caan a scris, jucat în şi co-regizat piesa „Almost Love”, la Playhouse West din Los Angeles. Acesta a mai scris trei scenarii de amploare. Pentru primul, „Chasing the Party,” Caan a interpretat personajul principal. Celelalte două scenarii sunt „The Fight” şi „Lowest Common Denominator”.

Scott Caan a fost apreciat şi pentru rolul său din serialul „Entourage”.
În prezent, locuieşte în Los Angeles.

Daniel Dae Kim (care îl interpretează pe Chin Ho Kelly), prin diversitatea rolurilor sale de pe scenă şi de pe ecrane, continuă să dezvolte percepţia publicului despre bărbatul asiatico-american. Cu personaje ce variază de la Regele Siamului, un erou shakespearian şi un muncitor obişnuit într-o fabrică din Chicago, la un agent al Serviciilor de Contraspionaj, munca sa a împins constant barierele istorice ale rasei şi stereotipiei.

Daniel Dae Kim este cel mai bine cunoscut publicului pentru portretizarea lui Jin în serialul „Lost”. Pentru interpretarea sa, acesta a primit un Premiu Screen Actors Guild în 2006, plus un Premiu AZN Asian Excellence, un Premiu Multicultural Prism şi un Premiu Vanguard de la Korean American Coalition, toate pentru o interpretare excelentă. În 2009, acesta a fost onorat cu un prestigios Premiu KoreAm Journal Achievement în domeniul Artelor şi al Divertismentului.

Născut în Busan, Coreea de Sud, şi crescut în New York şi Pennsylvania, Daniel Dae Kim a descoperit actoria în timp ce studia la Colegiul Harvard. După ce, pentru scurt timp, s-a gândit la o carieră ca avocat, el s-a hotărât să-şi urmeze adevărata pasiune şi s-a mutat la New York unde şi-a început munca pe scenă jucând în clasice precum „Romeo and Juliet”, „Ivanov” şi „A Doll’s House”, precum şi parteneriatul cu o trupă de comedie. În ciuda succesului său timpuriu, acesta s-a decis să-şi îmbunătăţească studiile frecventând Programul de Actorie al Universităţii din New York, de unde a obţinut o Diplomă în Artele Frumoase.

După absolvire, cariera lui Kim a început cu roluri în filme precum „The Jackal”, „For Love of the Game”, „The Hulk”, „Spider-Man 2” şi „The Cave”, precum şi filmul câştigător de Premiu Academy „Crash”. Cel mai recent, acesta a încheiat filmările la „The Adjustment Bureau”, cu Matt Damon. În prezent, el filmează „Death Games”, cu Samuel L. Jackson.

Pe micile ecrane, Kim a apărut în numeroase serial, printre care „CSI” pentru CBS, „ER” şi în două sezoane din „24” în rolul Agentului Tom Baker. În 2008, acesta a apărut în miniseria nominalizată la Premiile Emmy „The Andromeda Strain”. Vocea lui Kim poate fi auzită în jocuri video precum „Saints Row” 1 şi 2, „Scarface: The World Is Yours”, „Tenchu” şi „24”, precum şi în animaţiile „Justice League Unlimited” şi „Avatar”.

Vara trecută, Daniel Dae Kim şi-a redescoperit pasiunea pentru scenă, interpretând rolul Regelui Siamului în producţia de succes „The King and I,” la Royal Albert Hall din Londra.

Deşi îşi petrece timpul în Los Angeles şi New York, Daniel Dae Kim îşi petrece cea mai mare parte a anului în Honolulu, unde îşi dedică timpul diferitelor acţiuni de caritate, restaurantului său şi familiei. Data sa de naştere este 4 august.

Grace Park (care o interpretează pe Kono Kalakaua) este cel mai bine cunoscută publicului pentru rolul său din celebrul serial „Battlestar Galactica”, în care a interpretat, nu unul, ci două roluri principale. Performanţa sa din sezonul unu al “Cliffhanger” i-a adus un loc în „100 Most Memorable Moments in TV History” din TV Guide. Serialul a primit un Premiu Peabody în 2006 şi a fost numit unul dintre cele mai bune seriale de către Rolling Stone, TV Guide, The New York Times Magazine, Entertainment Weekly şi Newsday.

Născută în Los Angeles şi crescută în Canada, Grace Park o obţinut o diplomă în psihologie de la Universitatea British Columbia înainte de a-şi îndrepta atenţia către film şi televiziune, unde a fost aproape imediat distribuită în producţia lui Jet Li „Romeo Must Die”. Cel mai recent, aceasta a apărut în filmul „West 32nd”.

Alte credite televizate ale actriţei includ apariţii memorabile în „Stargate SG-1”, „The Dead Zone”, „The Outer Limits” şi „Edgemont”. Aceasta a apărut şi în serialul canadian „The Border”. Cel mai recent, ea a jucat alături de Benjamin Bratt în cunoscutul serial „The Cleaner”.

Pe lângă munca sa din televiziune, Grace Park a interpretat pe scenă în piesa „The Boys Next Door”.

Grace Park a fost aleasă printre „100 Sexiest Women in the World” de revista FHM şi printre „Hot 100” de către MAXIM. În prezent, locuieşte în Vancouver.

Taryn Manning (care o interpretează pe Mary Ann McGarrett) este cel mai bine cunoscută publicului pentru rolul Nolei din filmul „Hustle & Flow”. Aceasta a mai apărut şi în „Jack and Jill vs. the World” şi „Kill Theory”. Cel mai recent, Taryn Manning a încheiat filmările la „The Job” şi la „Love Ranch” al lui Taylor Hackford cu Helen Mirren şi Joe Pesci.

Taryn Manning a avut roluri importante în producţiile „Your Name Here”, „Speed of Thought” şi „Waking Madison”. În prealabil, Manning a apărut în filmul „Weirdsville”, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto în 2007. Alte credite cinematografice ale acesteia includ: „A Lot Like Love”, „Crossroads”, „Crazy Beautiful”, „Cold Mountain”, „White Oleander” şi „Dandelion”.

Pe micile ecrane, Taryn Manning a apărut într-un episod din „Melrose Place”, plus muzica acesteia a fost coloana sonoră a filmului, şi a avut un rol important în „Sons of Anarchy”. Printre meritele televizate ale acesteia se numără şi „Drive”, „CSI: Miami”, „The Practice”, „Popular” şi „NYPD Blue”.

Pe lângă film şi televiziune, al doilea album al lui Taryn Manning, „A Million Trillion Stars”, cu formaţia sa, Boomkat, tocmai a fost lansat.

Ambele single-uri de pe primul album al lui Boomkat, „Boomkatalog One”, „The Wreckoning” şi „What You Do To Me,” au fost pe primul loc în Topurile Hot Dance Club Play, şi formaţia a încheiat anul 2003 obţinând locul 5 la categoria Hot Dance Club Play Artist din revista Billboard. Piesa lui Boomkat, „Wastin’ My Time,” a fost licenţiată personal de către Eminem şi a făcut parte din coloana sonoră a filmului „8 Mile”, care a vândut mai bine de 6 milioane de discuri în întreaga lume. Remake-ul piesei lui Blondie, „Rip Her to Shreds”, poate fi auzit în coloana sonoră a filmului „Mean Girls”, iar „The Wreckoning” va fi folosit în coloana sonoră la „The Italian Job”.

Noua sa colecţie de haine, Born Uniqorn, este acum disponibilă în magazine şi online.

Taryn Manning s-a născut în Falls Church, Va., şi a crescut în Tuscon, Arizona. Un competitor aprig, aceasta a primit premii şi certificate atât pentru karate, cât şi pentru roller-skating. La vârsta de 12 ani, ea se mută în California, unde a frecventat prestigiosul Liceu de Arte Orange County şi unde talentul său de actriţă şi câtăreaţă s-a remarcat în numeroase producţii de scenă. Aceasta locuieşte la Los Angeles.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook