3 martie 2020

George Motoi – „Sub masca actorului”

Miercuri, 4 martie 2020, de la ora 18:00, are loc în foaierul Media (aripa dinspre strada Tudor Arghezi) a TNB un evenimentul dedicat comemorării actorului George Motoi. Evenimentul continuă seria evocărilor unor personalități ale teatrului românesc, serie începută în luna ianuarie, cu aceea dedicată maestrului Marin Moraru, sub titlul „Suntem ceea ce sunt amintirile noastre”.



De această dată, „Sub masca actorului”, se reunesc colegi, admiratori, spectatori care l-au aplaudat, odinioară, pe George Motoi, dedicându-i o seară în care amintirile sunt susținute de o expoziție de fotografii reprezentative din cariera actorului. Invitați: Adela Mărculescu, Simona Bondoc, Liliana Hodorogea, Alexandru Georgescu, Costel Constantin, Gavril Pătru, Eugen Cristea.

Evenimentul este moderat de criticul de teatru Doina Papp.

George Motoi spunea despre sine că are o imensa calitate. Aceea de a uita toate textele și de a face loc celor noi. Un actor versatil care a știut să treacă testul timpului și cum să supraviețuiască obsesiilor artistice:

Nu cred să fie o altă obsesie mai firească, mai adevărată pentru un artist decât aceea de a te știi util și de a spera sau mai ales de a crede că ai avea capacitatea și tu de a răspunde acestei nevoie de util. Cel puțin asta este frământarea mea și nu aceea de a urmări o anumită carieră, anumite locuri, anumiți regizori.

Expoziția rămâne deschisă până la sfârșitul lunii martie. Intrarea este liberă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "George Motoi – „Sub masca actorului”"

  1. Ana Truța Ana Truța spune:

    Am citit o carte de dumnealui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook