10 iulie 2019

Fusta mea

Anastasia Sandu revine cu un nou single, „Fusta mea”, o piesă îndrăzneață care pune în valoare senzualitatea femeilor și care te face să te miști încă de la primele acorduri. Fustele scurte întorc capetele băieților, o dragoste la prima vedere se poate aprinde la o simplă mișcare de șolduri dacă fusta-i potrivită. De aici, este normal să gândim că poate fi doar un pas până la primul sărut și câțiva mai mulți până la a afla din ce material este făcută fusta.



Anastasia Sandu declară:

Piesa este dedicată tuturor femeilor care au încredere în forțele proprii, sunt sensibile, pasionale și senzuale atât cât sa încingă spiritele pe ringul de dans, în jocuri firești de seducție.

Anastasia Sandu a preferat să continue colaborarea cu Dorian Oswin, pe partea de muzică și versuri, dar și cu Kobzzon, regizorul videoclipului, care a reușit să contureze cele mai frumoase fuste și cele mai hot forme.

Videoclipul debordează de senzualitate, iar piesa nu face nimic altceva decât să te pună în mișcare și să îți arate cât este de ușor să dansezi în fustă. Chiar dacă este o fire sensibilă, așa cum ne-a arătat în piesa „Ana”, Anastasia adoră vibe-ul pozitiv și energia transmisă de piesele care te pun în mișcare instant, care te fac să dansezi ca în club. Iar cireașa de pe tort, piesa „Fusta mea” a fost lansată chiar de ziua artistei, pe 8 iulie 2019.

Anastasia Sandu este cunoscută pentru colaborările cu Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Vanotek și Nicoleta Nucă, în materie de producție muzicală și compoziție, iar noul single continuă să creioneze drumul de artist talentat, început cu „Ana”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook