18 octombrie 2013

Frumoasa din pădurea adormită

Teatrul de Animaţie Ţăndărică prezintă joi, 24 octombrie 2013, de la ora 18:00, la Sala Lahovari, premiera unui basm clasic, îndrăgit de copiii din toată lumea, „Frumoasa din pădurea adormită”. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.



„Frumoasa din pădurea adormită” este un spectacol ce respectă povestea clasică, doar că există un povestitor care conduce acțiunea cu ajutorul unei baghete magice, dând tonul la schimbări de decor, de lumini, „dirijează” acțiunea, distribuția, implicându-i și pe copii.

O frumoasă prințesă este blestemată de o ursitoare să moară când se va înțepa în acul unui fus, însă o ursitoare bună schimbă acest blestem într-un somn adânc de 100 de ani.

Regia este semnată de Mihai Gruia Sandu, scenografia este realizată de Sanda Mitache, asistată de Emilia Furduiu, iar muzica îi aparține lui Mircea Florian, care astfel revine pe scena de la Ţăndărică după mai bine de 30 de ani.

Din distribuţia spectacolului fac parte Alina Teianu, Ana Maria Bălescu, Ilona Hrestic, Gabriel Apostol, Viorel Ionescu şi Alexandru Neculcea.

Rezervări telefonice se pot face de luni până vineri, doar în intervalul orar 10:00 – 13:00, la telefon 021.3152377.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook