20 noiembrie 2007

Fortăreaţa albă

Fortăreaţa albăCurtea Veche Publishing şi Librăria Cărtureşti propun o lansare neconvenţională pentru cartea „Fortăreaţa albă” de Orhan Pamuk, o poveste extraordinară a unui scritor sclipitor. Evenimentul va avea loc miercuri, 21 noiembrie 2007, ora 19:00, la Librăria Cărtureşti. Printre invitaţi se numără Livia Szasz, Luminiţa Munteanu şi Marius Chivu.

Lansarea va fi însoţită de o reprezentaţie a trupei act1book1, alcătuită din actorii Silviu Bertalan, Cristi Balint, Gabriel Sandu, sub îndrumarea regizoarei Ioana Leca şi cu efecte multimedia realizate de Barna Nemethi.

Proiectul act1book1, sprijinit de Curtea Veche Publishing şi Librăria Cărtureşti, urmăreşte promovarea unui concept de lansare neconvenţională de carte, prin teatru, performance, ”lectură vizuală”. Proiectul se constituie într-o serie de spectacole/laborator de lectură vizuală, pornind de la cele mai curajoase titluri de literatură contemporană publicate la Editura Curtea Veche. Spectacolele vin în completarea lansării propriu-zise. Se urmăreşte transformarea lansării de carte dintr-un mecanism de relaţionare pur critică a viitorului cititor cu opera, într-o experienţă centrată pe implicarea lui afectivă în operă.

Laboratoarele de lectură vizuală vor avea loc lunar la Librăria Cărtureşti, cu participarea trupei de teatru/performance act1book1.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook